19

Анонимен

преди 6 години

Ами то само със зобене не става.

18

Анонимен

преди 6 години

ТАСС са лaйнари, които разпространяват фалшиви новини. Истината е, че цялата надрусана лека атлетика на ***(к)инландия е аут и това го видяхме на световното.

17

Анонимен

преди 6 години

А световната федерация по вдигане на тежести защо не се самозакрие ?Това не е спорт !Колко мъже си отидоха преждевременно.

16

Бравос

преди 6 години

Браво на Международната федерация по вдигане на тежести!

15

Анонимен

преди 6 години

Хайде да ги видим пък американските щангисти какво ще направят на тяхна си територия. Колкото и химия да вземат има си спортове в които ги няма никакви.

14

Анонимен

преди 6 години

На сайта на МВФТ новината е по разли4на на пример либсват Молдова Китай а и БГ руските ватенки за пореден път показаха колко долна им е хибридната война срещу България

13

x

преди 6 години

С тарикатлъци до един момент може...Оттам нататък-резил.Тази псевдофедерация трльябва да бъде лишена от пари и от България-никакви субсидии,министре на спорта! Режи ги из дъно!!!

12

Анонимен

преди 6 години

тасс са на ниво жълт шок няма смисъл да им се обръща внимание

11

Анонимен

преди 6 години

Щом става въпрос че световното ще е в америка разбира се че силните отбори ще бъдат изхвърлени и защо световното е там в този спорт те са още в каменната ера сега най после може не е сигурно но може да вземат медал защо не кажат колко културисти всяка година умират там о там е свобода демокрация забравих

10

Питам

преди 6 години

Това ще се отрази ли на Българската икономика?Не вярвам.

9

Я гледай....

преди 6 години

Боже , без вдигането на щанги България ще фалира. Днес БТ , тук е мястота да използвате " ужас.

8

Анонимен

преди 6 години

До шматка от 7Еми значи са ни некадърни лекарите!Но има едно правило което е изключително важно в случая - Ако не бяха взимали (или ако бяха внимавали повече), то нямаше да ги хванат.И при положение, че ще отпаднат Русия, Китай, Турция.... и т.н. можеше да е голяма жътва за българските щанги на това световно.Но *** е тарикат и играч. Той гледа какво правят големите, но не се усеща, че няма ресурсите на големите и се изхвърля като *** на пясък.

7

шматка

преди 6 години

До 7Няма професионален спорт без стимуранти.НЯМА.Просто едниге хвърлят много пари за разработки на нови препарати.Такива които още не са известни но МОК и минават.Другите като нас все още използват стари известни на всички стимуланти и разчитат на програми на прием така че да не ги хванат.Тук обаче има и политика.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4"Като се отстранят всички, които са НЕЩО в щангите....."Нямам нищо против да сме НЕЩО, както и всеки друг да е НЕЩО, но нека са НЕЩО без анаболи и химия, а?И преди да се изпуснеш, че видиш ли "Всички взимали, пък само "нашите" ги хващали", то това означава едно. Освен, че са ни некадърни спортистите и без химия не могат да постигнат резултати, са ни некадърни и лекарите.

5

Gaskoing

преди 6 години

Това са най големите Русия, Турция и останалите. Не са хванати с допинг а просто така им е наредено.

4

Анонимен

преди 6 години

Мда, и на мен ми прави впечатление огромният списък. Те общо взето отстраняват всички които са силни в щангите. Явно за да могат американците да вземат почти всички медали. Спортът в днешно време не е благороден, няма спортна злоба, няма желание да докажеш, че си по-добър от другия. Всичко е бизнес- тъй като някои страни инвестират много, искат да си гарантират постъпленията отстранявайки по какви да е причини конкуренцията. А допингъг е вече някакво митично престъпление. Тъпо.

3

Анонимен

преди 6 години

пак сме сред "Русия, Китай, Турция, Армения, Азербайджан, Беларус, Молдова, Казахстан и Украйна". Като се отстранят всички, които са НЕЩО в щангите останалите ще се " състезават" на спокойствие.

2

шматка

преди 6 години

Ей не се научиха да купуват правилния допинг от правилните фирми.Все пробват с домашна алхимия

1

Анонимен

преди 6 години

Мамка му, пак сме сред "Русия, Китай, Турция, Армения, Азербайджан, Беларус, Молдова, Казахстан и Украйна"Ужас, няма измъкване!