37

ДО 37

преди 6 години

Не бъркай видеоигрите и филмовите екшъни с реалния живот невръстни д.р.и.с.л.ьо.Всичко знаете,всичко можете бе анонимнико. Автомат държал ли си,в казарма бил ли си ,пред дуло заставал ли си философе дървен.Аман от това ,,много знаещо" интернет поколение.Никога няма да станете МЪЖЕ с тези детски лениви и излобени мозъци.

36

Анонимен

преди 6 години

А вие какво сте очаквали.Да ви сипат по едно питие,и да ви се извинят.Добре че сте си кротували и сте живи.

35

Анонимен

преди 6 години

Охранител, който се оправдава, че не можел да реагира по никакъв начин, стоял и гледал как излизат от колите, очаквал да го застрелят, ония имали опит с касите... А твоя опит къде е, бе? За какво си охранител, щом не знаеш какво да правиш? Стоял и чакал да го ударят, гледал като измъкват колегата му от кабината... и награда му дават, за какво? Не можа ли да кажеш на колегата- Газ! Пали колата и бягай!... Пък ония да стрелят по камиона. Камионът брониран ли е?

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35PONEGE GRAGDANKATA E OT TURSKI PROIZHOD I ZATOVA LINEIKATA E DOSHLA OT TURZIA.

33

Анонимен

преди 6 години

Защо не пищете за жената която е онкология болна и за нея идва линейка от Турция

32

Анонимен

преди 6 години

Какви 1000 лв.бе колега? 500-600 дават охранителните фирми и толкова! А за подобна заплато и подобно качество на услугите! Само че парите са застраховани и на никой по веригата не му пука! Отнасят го охранителите и вложителите на банките!

31

:

преди 6 години

Е какво да си рискува живота за на банкерите мангизите ? Аре бегайте оттука бе овци булгаристански ... и все някакви заговори ви гонят !

30

Анонимен

преди 6 години

лъжливото овчарче , те са наговорили и той си кортува.. а сега иска да стане герой и активен борец

29

мдаа

преди 6 години

Вместо да очаква те да стрелят е трябвало той да стреля първи щом ги вижда че идват до техния автомобил. Нали това му е работата ?

28

Анонимен

преди 6 години

В инкасото каси?Не са ли чували? Изкарвате аматьорите професионалисти.

27

Анонимен

преди 6 години

Викате, таман се приготвили хората, да стрелят с РПГ и с картечници М2 Браунинг, ама докато извадят лентите с патрони от сандъците, докато ги наредят, ония взели та им плеснали две-три шамарчета и охранителите оклюмали?

26

Анонимен

преди 6 години

И знае всичко за тях.

25

Анонимен

преди 6 години

Имаме гладни...,безработни...,вечно мрънкащи и недоволни.Да видим, кой изведнъж ще промени своите навици откъм финансовата част.Много време ще да са ги следили.Тези, които следят хората, трябва да изучат навиците на всеки един от тях по часове.Той е този който казва какво,кога и как.Защото ги е следил дълго време.

24

Охранителят-София

преди 6 години

Къде спа мониторното,ако въобще има такова в инкасо центъра,за да отцепва и подаде сигнал на охранителите да действат ,когато се приближава към тях автомобил в този иначе перфектен късен час за подобен род дейност??? Или пак сте запълнили дупките с неадекватни охранители,защото персоналът ви бяга с мизерното заплащане от няма и 40лв. нето на смяна! Пореден път съм разочарован от охранителните фирми в ,които има и доста читави кадри на по долно ниво,но за съжаление,те само"зашиват"дупките!

23

Мирослав

преди 6 години

Според мен този вид обири без вътрешен човек няма как да станат. Сега дали тези двамата са замесени не знам, но със сигурност има някой който е помогнал. Нали трябва да знаят кога и колко пари ще има за да ги ударят. Добре че поне са живи и здрави, че за 1000лв на месец да си дадеш живота...

22

Анонимен

преди 6 години

До: "АБВ" Абе и това е вярно. Но ако този обир се беше случил в нормална държава, а не в България, охранителите щяха начаса да бъдат арестувани за съучастие в обира!Но, както вече казах, България не е нормална държава, така че не съм сигурен каква е истината. Не мога да повярвам, че някой банкер или бизнесмен ще му се свидят такива смешни суми и умишлено няма да иска да плаща по-големи заплати от 1000 лева. Не го вярвам!Намирисва ми на застрахователна измама...

21

FBI

преди 6 години

Автомати и Пушки , теа на война ли са тръгнали , ние в България ли сме или в Сирия

20

Анонимен

преди 6 години

До АБВЩом си поел задължението - Да, очаквам го от теб.

19

факти

преди 6 години

Не официално се коментира че по начина който е извършен обира има съмнение за участие на бивши и настоящи служители на силови служби.

18

И

преди 6 години

"ВИП Секюрити" е като нашите пишман ВИП-ове,с които започват и свършват новините-отвънка опаковката е лъскава,обаче отвътре е празна?!И на прехвалени ягоди,като тръгнеш с голяма кошница,отвориш вратата и видиш,че вътре няма никой?!Така,че това ВИП,МИП,БИП е само въздух под налягане и видно от този случай гърмят,като балони?!