20

Helleborus

преди 6 години

И колко време ще отнеме на децата да запомнят кое на коя оценка отговаря? Ако идеята е да нямат оценки, би трябвало да въведат само два символа, някоя пчеличка за най-трудолюбивите и нещо за много провинилите си. Или просто телефонен разговор с родителите.

19

Анонимен

преди 6 години

Според учебния план за целия период на основното образование учениците имат общо следните часове по предмети:Математика - 904Физика - 54Биология - 72Химия - 54Музика - 417Из. изкуство - 417Физ. възпитание - 535

18

Анонимен

преди 6 години

Една гьостерица и по ашиците на "реформаторите"! Ако ще отглеждаме телета, нека гоVедата да им измислят как да им пишат оценките! Аз започнах да чета от четиригодишен и до I-во отделение бях изял "Братя Данчови" с кориците! А днес има 4-годишни, които правят чудеса с компютрите си! Емотикони ли?

17

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

снимка ройтерс? :@

16

риторично

преди 6 години

Това ли е реформата?!Намалете учебния материал като обем, факти, дати, имена и разни излишни неща, които претоварват системата. Учете най- основното! Дайте повече часове по спорт, рисуване, пеене, труд и техника. По литература само класиците, по математика най- основното- часовете да са по 3, а не по 5 часа математика и литература. Който не знае език- допълнителни часове след обяд с друг учител, има много българисти. В клас 10-12 ученици, не като сега по 20 и отгоре. Учителят да работи с всеки

15

Анонимен

преди 6 години

Оценяването с рисунки и новите имена на училищата са съществена част от реформата. Миналото лято всички училища смениха печати, документи заради това. Нима няма видими резултати?Целодневното обучение е факт от 7 години, поне в провинцията

14

Анонимен

преди 6 години

СУЧЕМ?МОЛИВКО?ИКОНКИ?Направо ги пращайте да пасат патки, по ще просперират...

13

Анонимен

преди 6 години

само в България могат статия за ученически оценки да обърнат в политическо плюене срещу някаква си партия. Смешници сте.

12

Анонимен

преди 6 години

Но системата ни е сбъркана отвсякъде ... Не ми вярвате ? Ами вижте крайния резултат !

11

шматка

преди 6 години

А в СОУ "Парламент" ще оценяват постиженията с ТиквичкоШестица-охилена тиква....Двойка-тиква пред инфаркт

10

Александра

преди 6 години

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно :-(((!!! Эа пореден път ставаме свидетели, на объркани преподаватели, които се опитват да правят нововъведеня в обраэователната система!!! Да ама не, беэ да могат да раэберат дали каэусът им е смислен или ТОТАЛНА СМЕШКА!!!

9

Petrov

преди 6 години

По инициатива на премиера Борисов по известен като Геният на Балканите, заплатите за учителите също отиват в историята. Вместо тях учителите ще получават човечето Х.у.@.к.о за добре свършена работа и символа К.у.@.ч.о за не толкова добра. Така България се нарежда преди Германия по иновации в ЕС, отбеляза премиера - визионер.

8

Анонимен

преди 6 години

може да се оценява и със саламисалам кучешка радосткренвиршшпек Бургасбански старецсуджук от еленско месо е върха на сладоледа шестица

7

Анонимен

преди 6 години

А в часа по музика което дете изпее наизуст "Родната полиция ни пази" получава печат с форма на суджук.

6

Анонимен

преди 6 години

Едно време другарката имаше червен печат с петолъчка и това го слагаше за шестица. За петица имаше червен подпис, за четворка зелен и т.н.

5

Анонимен

преди 6 години

За Борисов и компания тиквен медал.

4

Анонимен

преди 6 години

А какъв емотикон ще трябва за управлението на герб? Някви тиквета навярно. Ама увехнали и кухи.

3

90s

преди 6 години

Нищо ново.В първи и втори клас на нас също рисуваха усмивчици, личица, знаменца и т.н.

2

Анонимен

преди 6 години

Е как нямали да ги оценяват с Кънчо?

1

Трол Горянин

преди 6 години

Хахаха преди 30 години и нас така ни оценяваха в началното училище, другарката ти русуваше знаменце звездичка клънчице и др.под. Добре че ни освободиха западняците че да оценяват детето ми както го правеха "лошите" комунисти, сега ако вкарат и целодневното обучение каквото минах аз при соц-а и картинката ще е пълна.