15

Анонимен

преди 6 години

Здравейте,имам един въпрос, ако месечният ми доход е 2400 лева, с 4 члено семейство дали ще имаме право за детски надбавки.

14

Майка

преди 6 години

Най-странното, е че, се говори за помощи, като изключим ромите, за коиот това е начин за препитание, какво ще кажете за тези, които карат бентлита имат по три хотела, няколко адвокатски кантори, но се осигуряват на някакъв минимален доход и получават детски надбавки. Тези, които са на държавна работа, няма начин, поради това че са с висок доход, няма детски надбавки ...И ков сега, това не е ли дискриминация....

13

Цеца

преди 6 години

Навремето детските бяха 5 лева!Ама строяхме социализЪма!

12

Халеси

преди 6 години

Всички дотраки отговарят на условието за доход!

11

Анонимен

преди 6 години

Социални плащания в България не трябва да има - никакви. Само този, който е внасял някакви осигуровки, трябва да получава толкова, колкото му дават осигуровките. В този смисъл минималната пенсия трябва да се премахне, защото това сега е социална пенсия и не е заслужена. Детски изобщо не трябва да има. Вместо да се дават социални, може да се намали ДОД.

10

Толерастия

преди 6 години

Има нещо много сбъркано в цялата система. Защо аз, а и много други, т.нар. средна класа сме учили, учили, стажували, квалифицирали и сега вече като работим за добри заплати и ни осигуряват на реалната сума не можем по никакъв начин да се възползваме от резултата от труда ни в полза на държавата?! Масово сме с по едно дете, защото ме можем да си позволим второ и сме 30+ годишни. А МaHго по цял ден иьебан и му плащат... И аз искам така...

9

van dam

преди 6 години

Това са пълни *** ,от Герб за пореден път доказват че са абсолютни ***. Целта им била детските да се увеличат с 2,50 лв..Просто нямам думи.

8

На светло

преди 6 години

Били малко детските ли? А пък на мен дето вкарвам по няколкостотин лева данъци и осигуровки в бюджета всеки месец, вместо детски за миналата година ми върнаха от данъците цели 60 (шестдесет) лв. "облекчение" за това, че съм родила и отглеждам три грамотни деца. Оставям на вас да сметнете какъв е размера на това "стимулиране" на месец! Мързи ли ви? 5 (пет) лв. за три деца, или по 1,67 лв. на дете. На месец. В същото време Айшето за три деца всеки месец получава над 100 лв. деЦки от моите данъци..

7

длън дрън

преди 6 години

Това е моето мнение, ще се радвам, която и да е политическите партии да го реализира!

6

длън дрън

преди 6 години

Така ще от падне и необходимостта от приобщаване на разни групи, които не могат да се приобщят, а имат много права, дефакто ще има подготвена работна ръка, която поне ще е грамотна. В училищата трябва да отпаднат бюджетите за брой ученици, а да се въведе критерий за грамотност - това е равнопоставеност, интеграция и демокрация. Децата, които раснат в здрави семейства ще се реализират, станалите ще са грамотни и ще могат, ако имат амбиции, също да се развиват наравно с останалите.

5

длън дрън

преди 6 години

Реално средната класа е отхвърлена от получаване на детски добавки. Става въпрос за държавни служители и работещи в предприятия, които се осигуряват върху реалното възнаграждение. Т.е. образовани хора, които възпитават децата си на труд и учение. За моето четиричленно семейство единствения вариант да получавам детски, тъй като винаги сме на границата, е да се разведем. Детските надбавки, според мен, трябва да се получават на база справки от посещение на децата в учебните заведения.

4

Георгиева

преди 6 години

85?! ЛВ за ДВЕ ДЕЦА с тенденция да стигнат 90?! Това е подигравка с деца и родители!!Не ви ли е срам,г-да управляващи,защото аз се срамувам от вас!!!И Биби, както и антуража му се опитват да ме уверят че България животът се е подобрил?!Благодаря! ВАШИЯТ,МОЖЕ БИ,НО НЕ И НА НАРОДА МИ,КОЙТО ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Поредната гавра

2

Депутат

преди 6 години

По важно е това, че депутатските заплати се увеличават само с 400 лева. Това е подигравка. И автопарка ни е е морално остарял. Лимузините които ни возят са произведени след 2010 година и са морално остарели.

1

Келеш

преди 6 години

За 2 деца от 85лв на 90лв. Увеличението е с 5лв, това е СРАМНО! Това прави по 2.50 на дете повече на месец или горе-долу по 8 стотинки на ден е увеличението. Хавал да са им на родителите, а на тези, които са приели увеличението, откраднотото от тях за лекарства да го дадат и пак да не им стигне!