6

Людмил Трифонов

преди 6 години

Поредната розова либерална шизофрения. Мосови популистки мероприятия. Така се борим срещу терора, срещу рака, срещу бедността... А стига либерални дебилности, де! Ефикасно излекуване на ракът на гърдата мже масово да се приложи от 6 часа утре сутринта. Но е опасно за медицинския бизнес. Опасно е и за имперският елит, който се грижи за намаляване на населението - особено на българското!

5

Затворете училищата

преди 6 години

Тероризирани с видео терор деца имат вече и ракови маркери в кръвта ..

4

АМАН от терористи

преди 6 години

НОвата видео техника позволява ПРОГАРЯНЕ НА защитата на деца и възрастни чрез облъчване и видео терор с последвало внедряване на ракови имплатни.Нагли престъпници на власт разпространяват милиони цигарени кутии с холограмни скенери и активни ракови и други фотографии ползвани за имплантиране на ракови убииици в телата на жертвите.Децата от училища с видео наблюдение развиват пред ракови състояния вкл на стомашно чревен тракт..уврежданията с а видими..

3

Камери правят РАК

преди 6 години

Внимание НАГЛО ПРЕСТЪПНА ПЕДОФИЛСКА ВИДЕО ТЕХНИКА монтирана въпреки ЗАБРАНАТА ОТ ОСНовния закон вкл в училища,градини,ясли и кръстовища се ползва за МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ .Увредени са милион деца >Много са облъчвани с цел рак.Властите са съучастници на терористите и педофилите и крадат милиарди от народа за покупка и монтаж на канцерогената видео терор техника..

2

Andrey

преди 6 години

С парите за осветлението, осветителите и най-вече организаторите, доста гърди могат да бъдат лекувани!

1

Стамат

преди 6 години

Всички сте светнали е либeрacтия!