23

анонимен

преди 6 години

До 666Да си върнат парите, инвестирани в образованието им от данъците на всички българи.Тогава да бягат.Или да се направят таксите както в западните мед.университети-по няколко хиляди евро.90 % от тях са търговци на здраве, истинските лекари малко останаха.

22

Анонимен

преди 6 години

SCHTE VI LEKUVA DEMOKRACIQTA NA VI NA

21

Анонимен

преди 6 години

TYPOTO BG UMRE SPORED USA

20

Анонимен

преди 6 години

V BG. gI biat samo BOI

19

Анонимен

преди 6 години

Ако докторо от Мало Бучино отиде у Големо Бучино за по-голема заплатапрестъпление ли е?

18

Анонимен

преди 6 години

За какво бягане говорите бе хора.Намерили си по-добра работа в рамките на съюза,нашият съюз,Европейския. Какъв ви е проблема?

17

anonimen

преди 6 години

zatova 4e polu4avam v pati po malka zaplata ot zapadnite si kolegi da ostavq 4oveka koito mi e poveren da go lekuvam da umre *** i izroda trqbva da sam

16

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателНе си ли задаваш въпросът защо евтините апартаменти и водката не успяват да задържат лекарите в родината им?Може би защото от евтини апартаменти и евтин алкохол са основен критерий предимно за загубеняците?

15

Наблюдател

преди 6 години

"във Финландия, където младите лекари изкарват по 2-3 хил. евро" -- апартамент в Талин струва 5-6 пъти по-малко отколкото в Хелзинки. Водката - 10.

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи по-добре си задай въпроса кой ще лекува теб и децата ти, дрОгарю дежурен ***.

13

AF

преди 6 години

Според мен се наблюдава следният ефект на часовниковото махало.Источна Европа генерира млади специалисти не само лекари които робуват в Европа за да издържат семействата си в Кукуландия и да компенсират липсата върху глава от населението в следствие 4те милиона емигранти.Ще дойде момент в който сущите Генератори ще се самоунищожат и тогава Европа ще плаща скъпо ако ли не ще се напълни от заболели жители на Страните обезлюдяли

12

.

преди 6 години

Кой иска убийци навън ? Хора без капка етика, измамници и рушветаджии ... вие и системата ви сте позор за човечеството, да оставиш човек да умре, понеже било против правила някакви измислени ...

11

ЗАЩО РЕВЕТЕ

преди 6 години

Та нали идеята на ЕС е точно такава - свободно движение на хора и капитали .

10

мед сестра

преди 6 години

Как няма да изчезна на запад след като тъпата реформа даде възможност лекарят да ми определя заплатата и тя да бъде 300 лв! ,а той прибира 6-7 хилядарки?В момента работя в хоспис но вземам добри пари,работя почасово и имам възможност да допълня парите си с още доходи.E ,кажете ми защо да стоя тук и някакъв невротичен ид.и.от да ме краде постоянно? Бягайте и не работете за крадци и мързеливци!

9

Анонимен

преди 6 години

До 666, а защо само лекарите и сестрите, защо не всички

8

Мнение

преди 6 години

Да последваме лекарите и сестрите.Търпението свърши а правителството да угажда на бизнеса .

7

Анонимен

преди 6 години

Инвестира се в мигранти и роми. Затова всеки си бие камшика и оставя всички можещи във всякакви сфери да се оправят кой както може.

6

истина е

преди 6 години

Цървуланските държави никога няма да станат адидас , и за това бягат !!

5

Анонимен

преди 6 години

Да, бе, да. Ще ти стои някой да учи в България. Още на 18 ще бяга в Германия, където образованието е почти безплатно. В България скоро няма да остане даже и 1 квалифициран човек.

4

Анонимен

преди 6 години

В България никой не ми даде работа и пари, инженер съм по образование. Отидох в Германия е веднага ме лапнаха да работя като инженер с 3000 евро начална заплата. В Германия има недостиг на инженери и лекари. Който може, да бяга от България, за да си оправи живота.