12

Анонимен

преди 6 години

Не мога човече . България не признава че има македонско малцинство . Провери . Не признава , води гнусна политика срещу нас . 9 пъти е съдена за това от съда за правата на човека и пак не признава. Ти как мислиш -нормално ли е това ?Моля те провери , права съм. Едно е да е признато на държавно ниво македонското малцинство и съвсем друго бъртвежите на неграмотни нещастници които пишат -бъди каквато искаш. Официално политиката към нас македонците е ф..истка и не ни признават. Ромите и турците ГИ

11

юбералес

преди 6 години

До АнонименМожеш да се наречеш както си искаш. И никакви права не са ти погазени. Но когато станете поне 50% от населението в пиринския край македонци, тогава мислете за сепаратизъм. С 6-7 души не става. А както знаем във вашите чети от трима души единият е предател.

10

майна

преди 6 години

До Анонимен 5Повече сте. Поне 6 милиона македонци има в Б-я, а останалите 1 млн. българи им погазват правата и извършват геноцит над тях.

9

Анонимен

преди 6 години

Северняка каталунците испанци ли са ? Област в Испания ли са ? Защо искат да се отделят от Испания ?Защо българите почти единодушно пишат че имат право каталунците да се отделят ?Защо българите мислят толкова избирателно и фанатично болнаво .Разбираш ли шизофренията, разбираш ли омразата към мен . Аз съм македонка и те не признават че съм такава . Живея в най красивия и слънчев град Сандански и искам да се зачете моето самоопределение . ИСКАМ да умра като македонка . Разбираш ли

8

d;r

преди 6 години

Алчността ще погуби света...Солидарността е най-ценното качество. И Северна България можеше да поиска отделяне, защото построи на Южна България магистрала, ама сме солидарни и си мълчим.

7

данс

преди 6 години

До номер 2 - ей провокаторче нещастно, докладвал съм IP-то и физическия адрес на мрежовата ти карта на службите. Много като тебе вече плакаха.

6

Северняка

преди 6 години

Анонимен македония е наи голямата област на българия! каква държава те е прихванала незнам

5

Анонимен

преди 6 години

На 300 000 македонци българите погазват правата . Ромите и турците са им първи братя , но омаразата както и тук се вижда към хората с македонско самосъзнание е чудовищна . Мразя ви бъл . фа..исти заради геноцида и асимилацията към моя етнос . МРА -ЗЯ ..ВИ . Ще си намерите майстора в лицето на ромите и турците . Ки ви се върне . Вервайте ми

4

юбералес

преди 6 години

До Анонимен 2Прав си, не само твоите права са погазени, а и на другите трима македонци в пиринския край.

3

Жика

преди 6 години

Каква Македония какви 5 лева хаха.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо за баските може, а за каталунците не може ?Защо българите се борят за бъл малцинства в Македония, а не признават македонското в България ? Искаме референдум . Искаме македонците от Пиринска Македония да се отделим и да се присъединим към Македония . Тук в България сме дискриминирани и не признати за малцинство . България трябва да бъде съдена за това . САЩ и Русия трябва да я притиснат за омразата и незачитането правата на македонското малцинство .

1

Анонимен

преди 6 години

"Каталуния допринася с близо 20 процента за испанския БВП"Интересен момент. Няма да ги пуснат да си ходят, но ако ги притиснат със сила, ще разрушат 1/5 от икономиката си .... Какво ли ще стане ?