55

Анонимен

преди 6 години

Те го питат що си назначи родата,той им отговаря те БСП виновни-пълна олигофрения.

54

Циник

преди 6 години

Глей ся ко за ть река! Яс съм от Аскуу, няма другу тъкъу място!Хич нимойте *** занимаа с то аскуфски говор, оть ми дойде ей до тука!

53

Възмездие

преди 6 години

Всичките тия (не ми се обръща езика да ги нарека хора) колко още ще ги траем? Изобщо няма значение от какви партии и планети са. Мястото им на всичките е не в затвор, а в каторга до гроб ... не че ще могат да си изработят откраднотото за последните 27 години.

52

Анонимен

преди 6 години

И най-малкия суджук в предишния си живот е бил дебело черво-***.Elena e umna. Dnes tazi Snimko-Rodnisko-Priatelska SRPD Diagrama (СРПД) - utre ste pokaje administrativnata mreja hvyrlena vyrhu bjudetnite proekti za sanirane, pytista, remonti na obstetsvenni zgradi i bilni4na aparatura...

51

Пешко на почивка до

преди 6 години

Енергетиката?!?!?! Муцуните в енергетиката, полицията, горите са баце червениииииии, като компот от ягоди, чат- пат некой / и то напоследък / попробие да се умъкне, иначе - забравииии, дедо милиционер- милиционер ще съм и аз...Същото е и в по-горе изброените...

50

Анонимен

преди 6 години

Прогнила работа

49

Анонимен

преди 6 години

В червения сайт не дават да се припомни при БСП как беше. Блъскат минуси яко но ние помним.

48

Лют ГЕРБ-ав фен

преди 6 години

Днес в Хасково, скоро и в други градове! ГЕРБ - завинаги!

47

Анонимен

преди 6 години

Когато управляват БСП , ще бъдем отново критични ! Видяхме много ,от всички ! Няма връщане назад ! Опря до кокал ! Герберасчета , сега замълчете и запомнете !

46

Наблюдател

преди 6 години

А някой наистина ли си мисли, че само в Хасково общинарите са рода с политиците и само там се краде безмерно? Тая история се "разсмърдя" само защото някой не е бил доволен от разпределението на откраднатото. Очаквайте сериала и в други градове ...

45

Мхм

преди 6 години

Не, няма шуробаджанащина!Никъде в България няма!

44

Анонимен

преди 6 години

Каква шуробаджанащина, какви 5 лева? НЯМА, разбира се. То е от ясно по-ясно. Само професионализъм, честни и почтени люде се потят за благото на хасковлии в кметството. По една чиста случайност, всичките са роднини на Делян Добрев. Това е защото те по природа и генетично са свързани с този родолюбив и гербоугоден политхрантутник.

43

Свободата не е за вс

преди 6 години

Здраво са ви нагънали, роби и робчета.

42

Do 36

преди 6 години

До АнонименИ какво? Като и при БСП е същото и сега да мълчим ли?Или, казваш..щом става въпрос за ГЕРБ- да си мълчим, че било нормално.Ако е БСП- само тогава да надигаме глас?

41

Анонимен

преди 6 години

ето така се съсипва една държава и се оглозгва до кокал каквото има да се открадне! каква демокрация, какви 5 лева, това са 30 години разграбване от който свари!

40

Анонимен

преди 6 години

Дайте мнение за скандала ,а не за Аспарух , Кубрат ...и Кирил и Методий . Герберасчета , ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

39

Анонимен

преди 6 години

Клети българи , сериала ,, 10 години ЕС, 10 години ГЕРП " ще продължи с *** шеги от собственика на партията . Гледайте в новините на 99% от телевизионния продажен пазар .

38

до 18

преди 6 години

Не, мутро СИКаджиска и ГЕРБаджийски престъпник, не! Елена Йончева не е "пишман журналистка", даже напротив, тя е кадърна, смела и безкомпромисна журналистка! За разлика от журналистическия слугинаж, обикновени и страхливи дръжки на микрофони, които гледат с влажен кравешки поглед банкянската мутра и Цецо Крадецо и не смеят и поне един неудобен въпрос да им зададат! Само че, мутро СИКаджийска, Краят ви съвсем близо и жална ти майка Цецкина и на теб и на цялата ви престъпна банкянска пасмина!

37

реалист

преди 6 години

ГРОБ превърнаша цялата държава във собствена фирма, а ние техни работници. Богатеят на наш гръб, а пенсионери, майки на болни деца, и кой ли не има нужда от повече грижа. Кога ще свърши това?

36

Анонимен

преди 6 години

БСП обвиняватно поръчката май не е от БСП.