49

Анонимен

преди 6 години

На Апостол Апостолов отново ще му дърпат ушите, както преди един месец,и то тоя път лично Бойко Борисов, ще има пак извънредно заседание на ОС.

48

Червен клошар

преди 6 години

Като беше на власт Орешарски неговите скандали не се разчуваха, защото първо затрелваха главните редактори на медиите, а после отвличаха журналистите и им показаваха снимките на убитите им колеги.Така действаха от БСП.

47

Гробокопач

преди 6 години

Бунт! Востание! Смърт на ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 6 години

"Имам един роднина, плюс още двама, на които съм кум, от 247 души, които работят в община Хасково. Аз не се срамувам от тези хора, напротив, гордея се. Благодарение на тези хора през последните две години общината има инвестиции от 140 млн. лева", заяви Делян Добрев и каза, че той ги е предложил на тези постове.Ми че то с инвестиции със заеми на чужд гръб как да не се похвалиш , герхота е така някак си !

45

Съли

преди 6 години

Ей така ша напрайте та баце па да фръли оставката.

44

Анонимен

преди 6 години

Назначаваш си цялата рода в общината ....После Елена Йончева е виновна, БСП и Станишев и .....хан Аспарух

43

избирател

преди 6 години

То,като се замисля в момента демокрацията досущ,като тази в моето семейство.Събираме се аз,съпругата ми и дъщеря ми и решаваме да направим това,което смятам аз за нужно.......

42

От друга България

преди 6 години

Когато се каже "140 милиона инвестиции" ,не означава както в Хасково 140 милиона похарчени безсмислено . 140 милиона наши, народни пари , на всички българи , разпределени в "правилна" посока от Собственика на ГЕРБ .

41

Избирател демократ

преди 6 години

Требе да върнеме пак предишните да ни управляват, ама ако и те са корумпирани пак ще си сложим сегашните и така ще си ги менкаме... нали сега сме демокрация...демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

40

Анонимен

преди 6 години

Корупция!

39

реалист

преди 6 години

От суджук партията нещо хубаво няма ли най накрая да излизе? Къдете се бутне все гнили ябълки. Пълна е с "качествен" материал, който е "способен" да ни управлява.

38

Анонимен

преди 6 години

Ами че какво сега като били роднини , МИ ТО И БЕЗ ТУЙ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е ЕДНО СЕМЕЙНО ПОПРИЩЕ - ту дядо ще помогне с някоя стара комунистка връзка да завършем Симеоново ,та после татко да се разбере за 3-4 агнета и 2 бутилки по 6 литра хубава 80 градусова Сливовица да стане "НА ТАТЕ МАЛКИЯ ТУТМАНИК БОРЕЦ НА СВЕТЛИЯТ И НЕИЗЛЕЧИМ КАТО 3 (три)- *** Р ОТ ТРУЖЕНИЧКА НА ОРЛОВ МОСТ , КОМУНИЗЪМ ". Семейните връзки требва да се зачитат ЧЕ КЪ

37

Анонимен

преди 6 години

Много добре звучи : Симитли ГЕЙТ , Суджук ГЕЙТ , Кум ГЕЙТ ,.....ГЕРБ ГЕЙТ .

36

Анонимен

преди 6 години

Следваща ГЕЙТ дестинация Благоевград . Моля ,не се пререждайте .

35

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета мръсни ! Посочете си главите с пепел ! Тук и през последните десет години става дума за вас , вашия вожд , вашите кражби и идиотизми ! ЗАМЪЛЧЕТЕ БЕЗСРАМНИЦИ !

34

ХМ

преди 6 години

Имам чувството ,че ако в БГ не се краде само за една година и ще сме по-богати от Швейцария.Я честно да си кажем струва ли си нещо?Образованието ни е пълен смях,бизнес климата да не говорим,за работа и кариера просто и не смея да мисля.Тотален колапс на всичко и то заради роднини,авери,партнъори ,партиици.Минаха 30 години ,следващите 10 я ни има ако се продължава по този начин.Какво се хабя ,мишките си взимат хонорара,другите си въртят синджира ,а последните емигрираха.

33

Анонимен

преди 6 години

До 44 Ама сега Мафията си има държава . Затова има 192 неразкрити знакови убииства .

32

Анонимен

преди 6 години

Милионите наляти в Хасково показват начина на раздаване на парите ни - на правилно гласувалите .

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Навсякъде ,ама навсякъде където са ГРАБежите е така .Роднина ,ГРАБЕЖ, роднине ГРАБЕЖ..

30

44

преди 6 години

При БСП няма такива скандали, защото там действат правилата на мафията за пълно мълчание.