7

Пишете глупости,

преди 6 години

но никой не е работил или кандидатствал за работа вНБКМ или ВУЗ.Работила съм и при социализма , и при демокрацията: заплатите ниски, изискванията;1.Висше образование.2.Специализация Библиотекарски институт.3.Владеене на най-малко 2 чужди езика.4 .(Това условие НЕ се поставя, но когато не можеш да се катериш по стълби и да мъкнеш понякога чували книги( поради дебелина, болест и т.но..тогава?? кой ще го върши вместо теб??)Но работата е интересна, чувствуваш се полезн с интелигентността си.

6

Анонимен

преди 6 години

книги ? тва не се яде

5

Берлин

преди 6 години

Као и што мора у Бугарской да буде. :)

4

Анонимен

преди 6 години

Обстановката в библиотеката показва нагледно грижата на управляващите за културата ни. Както казва Ерих Фром- обществото от *** е мечтата на политика и рекламодателя.

3

Стоян

преди 6 години

Те от 10г. са едни и същи. Пътища не се ядат, ама културното наследство трябва да се пази.

2

Анонимен

преди 6 години

Не ,не е вярно !Толкова излишък ,такива колосални приходе ,цъфтим ,икономически подем ,прегряваме и вие пишете такива глупости за да злепоставите министър- председателя .Човека сираче, сам израсъл ,генерал ,премиер ,постигнал такива успехи в управлението и да няма пари за Библиотеката . Това се гнусни инсинуации.

1

няма еспроект

преди 6 години

от 15 години тече, колко правителства с експерти се смениха докато мазилката пада, колко депутатски кюфтета се изядоха, що хартия се изписа, колко халтурни министри речи държаха