176

Helleborus

преди 6 години

Ако един народ е почтен и миролюбив, никой няма право да си търси извинения да го напада само, задето е част от военен съюз. Народите не могат да бъдат обезличени и сведени до военни бази. Народът означава собствена воля и култура, която трябва и във времената на глобализация да се зачита. Никой от двамата големи не би бил прав да третира който и да е народ, нито като враг, нито като подчинен съюзник. Народите имат стойност, която далеч надвишава как ги вижда някой международен договор.

175

Helleborus

преди 6 години

Само това оставаше, руснаците и американците да си разрешават конфликтите на наша територия. Има си далекобойни оръжия, като ще се плашите, не намесвайте горките малки държави, които мачкате от години в периферията си. Достатъчно малки народи са страдали заради мегаломански проекти на велики сили. Може да сме военни блокове, но това не значи, че ако Путин има проблем с Тръмп, трябва да цели нашите бази или да бъдем плацдарм на Тръмп. Не може да спрем да гледаме на народите, като индивидуалности!

174

Анонимен

преди 6 години

България е в ЕС и НАТО.Въпросът е затворен.

173

Оня

преди 6 години

"НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност. Нека да не бъркаме нещата. Целта му не е да предизвиква военни действия"ХАХАХАХАХАХАХ СТИГА БЕ ВЕРНО ЛИ .....

172

Анонимен

преди 6 години

НАТО не са нахалните америкаци, т"по животно. НАТО са обединена Европа.

171

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 182Добре, че научи за волжките българи! Че и поробени били! Знаеш ли, че познавам пет (5) от тях и всички са на престижни позиции в Москва и СПб. Добри колеги и приятели!Никой от тях не се чувстваше роб! Един от тях беше Ректор на голям ВУЗ. Знаеш ли, че Казан е един от най-хубавите градове в РФ? С университети, театри, опера, библиотеки, филхармония, стадиони, заводи за високотехнологични изделия? Че в Татарстан са КАМАЗ, ВАЗ, авиационни заводи, корабостроителницата в Зеленый дол?

170

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 179"Вижте сами цифрите - в този бизнес са заети около 18% от работоспособното население на страната, а дела в БВП е едва 11%. Изводите са ясни, нали?"................И ти какви изводи направи, микроцефалче? Че е малко всеки пети да работи в този бизнес, а 1/10 от БВП да идва от него? Кажи си, умничкото на мама!

169

Анонимен

преди 6 години

Тази бърза като пърле пред майка се! Да ме е питала мен - Суверена? Да е питала вас -Суверените искате ли да ***, разпрашени на атоми? Тази дама да ходи другаде да показва коленцата си! На това място е опасна за съществуванието на нацията! Вън!

168

Анонимен

преди 6 години

Умните политици мислят как да се избегне война, а нашите заемат страна в нея. Браво бе. *** с ***.

167

emiliaaaa

преди 6 години

АЗ НЕ РАЗБРАХ - БОМБИТЕ НАД СОФИЯ през 1943г. КОИ ГИ ПУСНА????????????????????

166

emiliaaaa

преди 6 години

САМО ЧЕ АЗ - БЪЛГАРКА СЪМ ПРОТИВ !!!!!!

165

до 188

преди 6 години

Май нямаш желание да посрещнеш коледа и нова година ? ....

164

къде

преди 6 години

е държ. глава,главнокомандващия да изкаже мнение по въпроса?нали с тази измислена дипломатка наскоро се поразходиха из великата страна зад Океана!да не би там хамериканските им приятели да са им спуснали опорни точки.иначе все едно и също бръщолевят:с Русия трябва да имаме прагматични взаимоо-я.нека да види и Нинова голямата си гордост от последните през. избори!а полуевреина е ясен- винаги е работил против нац. ни интерес!

163

Анонимен

преди 6 години

До ФaктЕдинствено задунайските полурусначета сте братя с руските ***, ние българите нямаме нищо общо с варягите. С украинците и с беларусите сме братя.

162

Анонимен

преди 6 години

Далеч от Русия = хубав живот !

161

Анонимен

преди 6 години

рускиОт тиранин е уплашен

160

Dublin

преди 6 години

Захариева не е против база на НАТО на Черно море...kakva e tazi ...., ce da preotstupva bulgarska zemia na vsakakvi proshliaci...???

159

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Волжка България, вън руския поробител !

158

Калина до 168

преди 6 години

САЩ издържат около 800 военни бази извън своята територия. Втората световна война завърши преди 70 г., а Корейската преди 62 г., но, по данни на Пентагона, в Германия продължават да функционират 172 бази, 113 са в Япония и 83 са в Южна Корея. Още стотици гарнизони и структури са разпръснати из 80 страни в света, включително в Австралия, България, Колумбия, Катар и Кения. Други въпроси?

157

Анонимен

преди 6 години

Съпругът на министър Екатерина Захариева Ангел Захариев е архитект на музей за 22 млн. лв., който е финансиран от небезизвестната фондация "Халваджията за бозаджията" , разбирай Америка за България. Така че на България не й трябват никакви бази и провокации в Черно море, но участието в политиката си е печеливш бизнес за такива като Соломончо, които добре се продават.