44

Папа Том

преди 6 години

Цацата да не е завършил Натфиз? То е ясно че има бутнато нещо под масата!

43

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков ни ритаха родните милиционери. Сега сме член на ЕС и вече в главите ни ритат цивилизовани еврограждани. И в двата случая-безнаказано.

42

OMG_Lucker

преди 6 години

Ааа ясно! Разбрах 2 неща:1. Съдийте не били виновни! В никой случай. Някой друг бил. Те съдят, но когато има неадекватна присъда някой друг е виновен т.е "кой ми *** в гащите".2. За опит за убийство се налагало глоба? И то в размер до 5 хил. лв.Всичко е ясно, разбрах!

41

До №29

преди 6 години

До Шведски ритникЗа теб - български ритник в провисналия дирник! Радев е избран с болшинството от българския народ и това е ЕДИНСТВЕНИЯТ му добър избор! Как бързо намирате да клъвнете, пепелянkи!

40

Бако

преди 6 години

Както се раздават ритници и крушета навсякъде и по всяко време у секо село затвор да има ,няма да стигнат!

39

Пипи

преди 6 години

Цацата е прав! КАТ може да те прати в затвора и да ти вземе колата за 10 лв неплатена глоба, а за удар в лицето, което може и да те убие - финансова санкция? Пълно безумие.

38

Анонимен

преди 6 години

Ако беше повдигнато обвинение за опит за убийство,присъдата щеше да е друга.А жената можеше и да умре при този ритник.Ритната е в жизнено важен орган - в главата,така че г-н Цацаров,не ни омайвайте с подобни приказки за "съвестно свършена работа".Нито прокуратурата нито съда са си свършили работата така както трябва.Нито пък адвоката на пострадалата..Претупали са я,за да им се маха от главата.

37

до 46

преди 6 години

Помним, ти тогава ядеше български хляб, сега пак ядеш бългаски хляб, ти помниш ли?

36

Анонимен

преди 6 години

На шведа трябва да му платят нанесените вреди от незакономерното задържане, на Радев да му платят комисионните от сделката с Грипените, така е редно!

35

Анонимен

преди 6 години

Ако съпруга на въпросната госпожа беше ударил един як бой на шведа,щяха да го осъдят ефективно да лежи в затвора от три до пет години!

34

Анонимен

преди 6 години

Радев и Цацата са жена и мъж! Вечна дружба и горчиво!

33

Папа Том

преди 6 години

Цацунката не пропуска щом е за кръчмарска свада обаче на ония с милионите и милиардите ги пази като майка орлица

32

Анонимен

преди 6 години

Радев е избран от народа! И какво - нищо не зависи от него, само да харчи народни парички, само да консултира рашките, да налага сделките на съвецките си другари и да закопава България

31

Папа Том

преди 6 години

Цацунко дай да дигнем и наказанията за милиционери, пуркурори и власт имащи тройно а ??? И да им разследват имането до 9 то колено всяка година.

30

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че законадателната власт куца. Това е парламента, народното събрание, депутатите. Тези хора са избрани от народа. Значи народа куца. Нещо не ми се вярва народа да куца. Власта разваля хората. Депутатите имат власт. Те са развалени. Доверието в парламента е най - ниско в сравнение с други институции.

29

Шведски ритник

преди 6 години

Радев иска шведски самолети и шведски туристи - да не ги ядосаме шведите - добре са дошли да ритат в лицето българи, колкото си искат

28

Папа Том

преди 6 години

Цацата много квака но с какви пари си нареди хотела на Белинташ мълчи като риба

27

Анонимен

преди 6 години

Радев е виновен!

26

boiko

преди 6 години

В никоя разита, правова държава никой не би си позволил да коментира пръсъдата на съда! Пък бил той и главен прокурор! Решенията на съда и присъдите се изпълняват! Те не се коментират!

25

Анонимен

преди 6 години

Не е ли още по-унизително мафиотът Бойко Борисов и мафиотът Цацаров всеки ден да ни подритват всички, като кучета и да ни се правят на шефове?