9

Член

преди 6 години

Англия от време оно се дърпа...отцепи се от Папата, със САЩ водиха някаква война за колониални претенции... нищо ново.

8

Европейският съюз

преди 6 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази е от прайда разгонени самки, който обикалят де що има телевизия и сеят семето на евроатлатизма.

6

Анонимен

преди 6 години

Дрън-дрън, та пляс. "Болезнена ампутация", "политически позиции", хея ми янко. Колкото и да облъчвате, при втори референдум ще се получи идентичен резултат. Защото англичаните са трезвомислеща нация и знаят какво е добро за тях. Излизането от ЕС им позволяват да поемат контрол над съдбата си в един адски несигурен свят. И един ден ще им завиждаме за възможността и взетото от тях решение.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе, тая кукундрела ЗАЩО Я ПОКАЗВАТЕ НА ХОРАТА? "Политолог", егати!К'вото й кажат това приказва. Не стига, че ни я натрапват по телевизията, ами и тук - дубъл на празните приказки.

4

ДЪРТА ЧАНТА

преди 6 години

без дръжки и с разпорен хастар

3

Анонимен

преди 6 години

Госпожо политолог, не ви подхожда на възрастта- в "трудните" за Англия времена в многомилионния Лондон не знам може по ирония на съдбата или божия намеса , но срещнах няколко мои съграждани от ромски произход , които бяха готови да целуват прокълнатата албионска земя , но да останат там , едните от три години там със закупена в Норич къща , доста по - прилична от панелния ми апартамент, която лично посетих , та ако можете обяснете този "феномен" на нас, родолюбците , които останахме тук

2

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

толкова ли не разбирате че ес ще се распадне пукнатината започна още със санкциите против русия ес означава колонизиране доброволно колко българия дължи като неможе да си исплати дълга ще мирувате и ще слушате харесва ли ви или не без право на глас леля меркел си знае работата ще ни даде още араби ще ни мюслиминизира арабите раждат много за десет год.българите ще станат малцинство

1

luckyman

преди 6 години

Трудно я кара тая без грантове...