13

Анонимен

преди 6 години

Каква тиха дипломация?България какво печели от Щвеция?Нещо фирми ли шведски имат инвестиции в България какво ли?Нашите политици трябваше да им кажат "Сега няма да си купим от смотаните ви самолети ей заради тоя тyпан" Самички щяха да го бият и да го забременяват като се върне в Швеция.И пари щяха да плащат на оная женица и Волво да и купят.

12

риторично

преди 6 години

Интересите на хотелиерите и ресторантьорите от туристическия бранш са на първо място.Човешкият живот и здраве не значат нищо.Частният бизнес!

11

български швед

преди 6 години

Ако не го бяха пуснали шведите щяха да блокират доставката на изтребители за българската армия и тогава дебелия Каракачанов трябваше сам да ги кове от дъски и пирони новите самолети.

10

Моляяя

преди 6 години

Какво административно, бре!Това е предумишлен опит за убийство - безсрамни мръ-сници, наглеци, нищо%жества!!!Вие знаете ли какво значи ритник в главата бре, ей, дори при професионалисти. Това ви го казва човек, който тренира бойно изкуство, което с един лек удар може да убие. Питам знаете ли каква е да ритнеш нищо неподозиращ човек в главата?Че пораженията в главата могат да се открият след години и жената да почине.Срам и Позор за България.Срам и Позор за България!!!Shame on you!!!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Аз ако съм швед мога да си ритъм всеки който не ми харесва е глобата *** една заплата голяма работа

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Този го пишете бЕгал !

7

dfv

преди 6 години

e sega ot tiq shte vzemem i gripenite!!e moje da ni posritat malko no....

6

Анонимен

преди 6 години

У тях би получил същото да бе вярвайте му най малко 3 години щяха да ми дадат отърва се щото да не си развали отношенията с европейските партньори пак давам пример българин ако ритна шведска дали ще се размине с 4500 лв

5

Анонимен

преди 6 години

хайде сега, който го е освободил без да е платил да плати вместо него!!! КазАх! ВеднагА!

4

бг смешки 2

преди 6 години

До Анонимен 1държава НЯМА !

3

Иван Пешев

преди 6 години

Действала е тихата дипломация и нашите само като са чули че им звънят от Швеция са се подмокрили и са били готови на всичко сам ода угодят на "партньорите" ни , чак пък такива мекотели ли сме станали ?

2

BG СМЕШКИ

преди 6 години

държава няма ! можеш д аси убиваш , риташ , крадеш , лъжеш безнаказано ...няма кой да те осъди за нищо ....защото няма нито съд нито прокартура нито нищо ! дъражните институции просто не функционират ......

1

Анонимен

преди 6 години

Ето това доказа че сме втора ръка хора ако беше българин у тях ритнал камериерка веднага в затвора за поне 3 години