Винаги съм се възхищавал на учените. Откритията направени от тях в 99,9 % са от особенно значение за човешката раса. Особенно от учените на нашето време. ( Абсолютни нехранимайковци харчещи пари за безподобни глупости.)Едно време е имало учени и откриватели и хора изобретяващи уникални неща. Сегашните разчитат на стари непоказвани досега открития. Сигурно има и истински учени,но те не се афишират така. Открил лимона в палачинкит.... Да те .... у учения ПОР
Майка ми ги прави винаги с мая и после се мажат с масло! Стават страхотни. От содата имат доста неприятен вкус. Но може да се сложи малко швепс /фанта портокал, вместо сода и пак стават страхотни.
До там я докарахме че химиците да ни хранят.Толкова много Е-та ,овкусители и консерванти ,всевъзможни химикали ни тровят ежедневно. Хранително вкусовата промишленост се превърна в Химическа такава!
50:50 прясно юляко:вода, стайна температура. Щипка сол + щипка сода за хляб в брашното и две чаени лъжички олио. Една нощ е хладилника. Толкоз.
"Те разкриха и най-голямата възможна грешка при правенето на палачинки - по-дълго разбиване на тестото, защото това ще го направи жилаво и на буци."Следващото велико откритие на химиците ще е, че палачинките прегарят ако ги оставиш по-дълго на загрят тиган.
Химици с мисия: Тайната на идеалните палачинки