66

До 59

преди 6 години

Да, ако село Миндия обявивойна на Софи както казваш, е смешно, но ако селото ума яо хич няма да е смешно

65

До 64

преди 6 години

На каква дрога си?

64

Боби

преди 6 години

До АнгелАнгеле няма нужда да карат Народа на СКорея да мрази САЩ - Мразят го БЕЗПЛАТНОВойната в Корея 1950-521951 година ООН(Разбирай САЩ) е изтласкала Корейците до старата граница. До тук ООН действа както трябва но НЕЙСЕ, ЩЕ ИЗКОРЕНЯВАМЕ КОМУНИЗЪМА и ЮРУШ НА СЕВЕР. Китай само прави само едно предупреждение - не го послушаха. След това един милион "Доброволци" с Кютек и Бой по канчето връщат ситуацията до състоянието преди войнатаСАЩ(ООН) 1952 бомбардира СКорея като унищожава дори ориз поля

63

До пророка

преди 6 години

Ти как го разбра, Жълтуркото ли ти се обади или ти пусна имеил??? Не знам как се отива до СК но опитай да отидеш и поживееш. Само се моли да не те обявят за шпион, щото Дебелачето ще те тури на дулото на някой гаубица и ще те изстреля в КомунизамЪт.

62

Анонимен

преди 6 години

Ванга казала, Дънов казал, кой вярва на тези бръщолевения? Че бъдещето е неясно и несигурно вече го разбираме всеки ден. Зависи какъв човек ще се докопа до властта, колко ще лъже и краде. СК обявили война на Америка, нсли имали N броя подводници от 1953 скрити по света. Да нападат тогава, десант ли, що ли. И като победят САЩ ще въведат техния комунизъма ли??? Кой може да живее в този Освиенцим? Тук има няколко защитника на СК, сигурно те. Баси смешниците, те ток нямат и сено вечерят, щели да нап

61

пророк

преди 6 години

САЩ ще бъдат изпепелени ....

60

учуден

преди 6 години

До 71 АнонименМаалиииии ! Явно снощи си бил на тройна "доза" и днес те държи в неадекватно състояние...

59

Категоричен

преди 6 години

Не могат без тероризъм, еййй. Първо хвърлиха атомни бомби над Япония. После изгориха джунглата с *** във Виетнам дойде ред на Ирак-Либия-Афганистан, сега е ред на с. Корея. Терориста си е терорист, трябва да бомбардира, трябва да избива невинни.

58

Анонимен

преди 6 години

И Ванга казва, че тоя път САЩ няма да могат да помагат на Русия, защото ще са заети с друго. И Дънов пророкува, че бъдещето е на жълтата раса. Руснаците, които ще останат ще бъдат духовни хора , ще ходят с раса от шаяк и тояги и ще славят бога за паничка постна шкембе-чорбица. Мъдрият Путин затова изтегли всички дивизии от там, да ги спаси и пак надхитри всички.

57

баба п

преди 6 години

Браво Ким, продължавай да дразниш рижия ***. Имат се за големи отворковци тез от пентагона, но изглежда си намериха майстора. Тръмп е в безизходица и не може нищо да направи без разрешение от Китай.

56

Анонимен

преди 6 години

Китайците неслучайно струпаха балистични ракети по руската граница и дислоцираха там танковите си армии. Те само чакат някой конфликт и затова подкокуросват СК за да си вземат в гюрултията обратно окупирания Сибир и водата на Байкал. Това ще стане тази зима, а плановете за Транссибирския водопровод са напълно готови. Това ще стане идния февруари, според финландските хакери, които проникнаха в базата на КНА. Тогава Украйна ще си върне Новоросийск и ще стане велика и ядрена сила.

55

Анонимен

преди 6 години

Тва със северокорейските ядрени подводници изби рибата. Боже, колко мъка има по тоя свят!

54

мдаа

преди 6 години

Тези корейски твърдения ме убеждават ,че комунизмът действително води до идиотия. Или си е такава .

53

Исти

преди 6 години

Всъщност войната е скъпо занимание и на САЩ не им се хвърлят пари за воюване с неатрактивен противник,който няма ни диаманти нито петрол. Затова те ще гледат да минат колкото може по-евтино,а в краен случай ще наемат някой като Тайван или друг неподозиран подобен съюзник да им свърши "мръсната работа".

52

Анонимен

преди 6 години

тва е като село Миндя да обяви война на София, малко абсурдно звучи нали

51

Анонимен

преди 6 години

нищо не могат да направи перчема, защото Китай и Русия само го чакат да стъпи на криво и да им даде повод да си тестват свръхмодерните оръжия, които всяват страх и ужас в янките и мокрят гащите на момента! ще ги върти на пръста си тоя смотльо мазен още дълго време и с право! за смях станаха пред света, но още има да теглят г0ведарите!

50

Анонимен

преди 6 години

" По правило, никоя държава не се наема, на война, която не може да спечели"Като България, обявила война на САЩ и Англия в края на Втората Световна ли?

49

Теро-ристец

преди 6 години

Да живейе голямия гениялен талант,приятеля на мафията и другар на хайдуците-терористи Кимче Нунески,който достигна невиждани за другаря Ленин и друнгаря Сталин нива на мъдростта,като откри Америка 100 години преди тях,още в детската си възраст! Той йе като солнцето и воздуха за всяко дживо същество,койето дышается и живейе по волята на кремълския падишашец и бинладеновия алашец,под сянката на петолучката и полумесеца!

48

До 50

преди 6 години

Напротив, САЩ има военната сила да смачка СК, обаче трябва да се дадът много невинни жертви.Не че на САЩ им пука за жертвите, те имат опит в това, но ще стане прекалено явно за пред света и тогава вече ще се намеси и Русия, а тя е сериозен опонент.

47

Анонимен

преди 6 години

Явно страха на дебелото и луди човече е нарастнал още. Щял да сваля самолети и му била обявена война??? Явно комунистческия му концлагер здраво е закъсал и ще потъва все повече. Неговия пещерен клмунизъм в който държи 22 милиона може да прави само едно, война. Защо САЩ да го нападат, няма смисъл. Да го оставят и той сам ще клекне когато започнат да умират от глад. Дебелачето плаши и се надява, че разума ще надделее и никой няма да го удари. Защото ударят ли ги ще го изпекат но туй ще удари ЮК и