122

Мери

преди 6 години

Аз пдкепям идята но имам забелшка във този кастинг не виждам хора от простолюдието.Не защото са прости е израза.При вас посрщате хора със серозно образования и серозни финансови възможности .Няма лошо но дайтевъзможнос и на нас хората без образование и пари да кажем как смятаме че трябва да се оправлява Благодаря че прочетохте мнениетоми и ще се радвам ако ми пишете

121

Анонимен

преди 6 години

защо са му SV - та ? нали ги има всичките на сценаристите си и бенда ?

120

безпартиен

преди 6 години

Спомням си как казваше,че е бил с Герго Гергов на лов,как в шоуто му гостуваха Моника Станишева и Сергей Станишев както и Стефан Данаилов.И надушвам,че Слави е дело на БСП.Дано да не съм прав,но си спомням какво каза Влади Въргала за шоуто "Куку",както,че и сценаристът на "атомното" Куку Петър Курумбашев впоследствие влезе в ръководството на БСП.И заради това мисля,че зад Слави стои Корнелия Нинова.НЕ МУ ВЯРВАМ!

119

до чалгоносителя

преди 6 години

Искам да зная Слави бил ли е приятел с Бойко ? Ако е бил/няма съмнение/, тогава неговите апели за промяна са заблуда, лъжа.

118

Анонимен

преди 6 години

Пуснах си СV на дадения и-мейл, а да видим какво ще стане!

117

Ганчо

преди 6 години

Много ми прилича на кастингите за ВИП Брадър.

116

Анонимен

преди 6 години

Чалга и интелигентност????

115

Helleborus

преди 6 години

Просто светът не е приключил с експериментите и има още хора с пари, които искат да си поиграят на революция. Затова хората трябва да искат първо програмите, за да ги подлагат на обществено обсъждане, а не да делегират права на хора и да им се предоверяват. Някъде там се спотайва новият чичко Ленин или чичко Димитров, но дегизирани в друга теория, в друга идеология. Но никоя от тези теории няма да иска мислещи самостоятелно хора, ще иска доверчиви хора, податливи емоционално и готови да рушат!

114

Един Българин

преди 6 години

Всички 100 пъти предпочитаме Гринго и Софка за президент и вице, отколкото човека-самолет и Деса - по-малко ще ядат, по-малко ще крадат и по-малко ще лъжат

113

Helleborus

преди 6 години

115 не знам кой стои, но има още няколко книжки по света, които чакат да бъдат експериментирани върху хора, за предпочитане от източния лагер. Идеята е разграждане на държавата, под претекст, че е лоша, всичко става частно, партии няма и общо взето и да викаш и да искаш, няма да има изобщо някаква силна структура, която да ти помогне, няма да съществува такава, никаква пирамидална структура. Естествено не допускам, че дори тогава образованието ще се либерализира, Декамерон ще слезе в първи клас.

112

Анонимен

преди 6 години

А дано намери. Аз лично не бих се кандидатирал за желаещ да оправя държавата. За какво да работя депутат за 2,000 евро (нали ще съм честен) вместо да си работя като инжинер в Германия за 5,000 евро без никакви грижи. Само беден *** или корумпиран умник биха се съгласили. И от двата вида полза никаква.

111

Анонимен

преди 6 години

Шеф Петров е достоен за президент, Мара Отварачката - вице! Радев едни пирожки не може да забърка, Деса на втората водка кога ще е в Топа на Топ както шеф Петров? Когаааа? Никога! Ай да не си показва зърната Деса, че шефа ще и види сметката

110

Анонимен

преди 6 години

С референдум ли ще направим чалгата задължителна или с решение на Народното събрание, когато Слави постигне мнозинство?

109

Азис

преди 6 години

Слафчо браво!Кат спечелиш шъ има ли министерство на чалгапростотията.Аз съм къндидат за министар.

108

безпартиен

преди 6 години

Имам подозрение,че зад Слави стой БСП.

107

Въпрос

преди 6 години

Какъв ще е формата? Екс-фактор, фермата? Ако е сървайвал, аз не участвам. Тайни мисии ще има ли? Договорите дългосрочни ли са?

106

Анонимен

преди 6 години

Зимата иде, Слави катерицата къта лешници под килима, че ги няма вече мутрите покойници и лешниците критично намаляват

105

Анонимен

преди 6 години

Аз съм интелигентен, морален, с висше образование, не крадано никога няма да стана ортак с този нагаждач, платен хумористприятел на мутрите-мошеници и крадци.Знаете кои са те

104

Анонимен

преди 6 години

Бойко и Цецо ще кандидатстват ли?

103

Ala_Bala

преди 6 години

Слави Трифонов 20 години пропагандира чалгата и разказва вицове с сексуален привкус. Няма как сега да бъде гуру на сериозна партия. С бати Бойко са си лика прилика или както е казал народа: "От трън та на глог, че е по-висок" Този проект е вече обречен от миналото на представящия го. Край него могат да се завъртят само клиентелисти още по-долни от герберските!