18

Александър

преди 6 години

Предатели на всичко свято, Българско и Европейско. Както Рим се пълни с варвари през 3ти век преди да западне, това става и с Европа сега.Свята Европа става *** на варварите и алчните глобалисти. Да няма държави, да няма единство и сила, не, Европа трябва да се залее,бялата Европейска раса ,култура и цивилизация да се унищожи и да се замени с мултикултурни, политически коректни *** които да правят паради,докато изнасилват жените ни.Хитлер беше прав .. Бяла Европа, събуди се ! 14/88

17

Не щем бежанци

преди 6 години

Не сме ги канили.Нямаме възможност да храним още гърла.Имаме си предостатъчно наши индианци, които по акъл и манталитет са на същото ниво, на каквото са и "бежанците". Знаем какви проблеми създава това. Не успяхме да се справим с тях.Затова е противопоказно за нашата държава и за нашето общество да приемаме този сорт "бежанци" (кандидати за издръжка на социал, докато те лежат, правят деца и от време навреме ходят до джамията, за да протестират, че по кубетата на църквите ни има кръстове).

16

анонимен

преди 6 години

Нали германците избраха ф-ю-р-е-р-к-а-т-а! Тя ще ги преразпредели, без да пита никого, както ги и покани! Тя коли и беси в Европа, ето защо дойде и Брекзит!

15

Кико

преди 6 години

"България е заявила желание да приеме 860 души от Гърция и 160 от Италия"Коя е тази "България"? Да не би продажното правителство на Б. М. Борисов да се титулова вече с никнейм "България"? Аз поне не познавам нито един Българин, който да е "заявил" желание да бъде приет в държавата, в която растат децата му, дори и един от демоните на Сатаната, които биват прикривани с политкоректното название "бежанци"!

14

Циник

преди 6 години

Цитат: "Полша и Унгария не са взели нито един пришълец."Точно такива са - Пришълци!!!!Нито са бежанци...нито са клети!!!!Чисти пришълци - като във едноименния филм със Сигърни Уивър!

13

Анонимен

преди 6 години

Че по спиралката централна Европа да не е полигон за милиционерско-полицейски хватки по набиране на мигранти дето след туй мероприятие да губят кадрови военни от редници до висши генерали както на полигона Сирия,че наоколо с без и с извозване на участници с кораби на групи,като имат такива направо на оазисни брегове да ги пращат с едноименен транспорт лукс клас на всеки етаж където не е чак толкова скъпо за такива туристически операции и дестинации за услугата за настаняване на мили-поли ангенти

12

@

преди 6 години

"Еврокомисията излезе с призив към страните членки да вземат срещу заплащане няколко десетки хиляди бежанци директно от лагерите в околните на Сирия държави и от Турция..."Добре де, но защо мюсюлмански "бежанци" трябва да бъдат разселвани в християнска Европа?Защо не в богатите мюсюлмански страни от Залива, защо не в Индонезия (най-голямата мюсюлманска страна в света)?Това разселване е перверзия, залагат се културни и етнически проблеми които са неизбежни и вероятно катастрофални!

11

Анонимен

преди 6 години

До Пешо фототона 1 декември очаквам първите ромеи да потеглят за Канада да се настанят на стадиона в Монтреал. Там комунистът Юстин Трудеау настанява незаконните бежанци, които заливат Квебек откъм САЩ, откак Трюдо обяви победата на комунизма в Канада.

10

Анонимен

преди 6 години

Ако не ги махнат, те сами ще се махнат. Боко на това разчита. Ама не може така Боко, голям неевроатлантик си! Скрит националист си ти, всички те знаеме! Ще кажа аз лично на кака ти Меркелица, да видиш ти

9

Анонимен

преди 6 години

Бедстващите български пенсионери, които живеят в по-лоши условия и от бежански лагер, кога ще получат закрила?

8

Андрешко

преди 6 години

До #4. Ние сме ратаите във Фермата наречена Световна глобализация и за това фермерите /Западно еврипейските страни/ ще ни хвърлят *** при нас,а стопаните на Фермата зад океана ще останат доволни от фермерите си.

7

Анонимен

преди 6 години

Да ги махат и тия 50. И те са ни много.

6

Андрешко

преди 6 години

А Западна Европа колко бежанци ще разселят от тези,които са в нашите лагери?

5

Анонимен

преди 6 години

До Пешо фототоИ сеТа, както винаги:))

4

4343

преди 6 години

Редно е държавите от Западна Европа разграбили икономически африканските и азиатските държави , от които са бежанците , да ги приемат на своя територия . А не да прехвърлят задълженията на бедните централноевропейски и едвам оцеляващите източневропейски държави

3

ззз

преди 6 години

Е, да имаме и ние нещо добро от управлението на ГРОБ.Милите ни политици така скапаха държавата ни, че от милионите пришълци в Европата САМО 50 са се решили да дойдат у нас.Сигурно и те съжаляват, и се надяват да минат към запада нелегално.

2

Пешо фотото

преди 6 години

И сеТа?

1

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата и ортаците му в краденето Продажните ПатриЕоти ще ги вземат.Само тетка Меркелица да им нареди.