21

Поредните лъжи #2

преди 6 години

Ако се направи регистрацията в бюрото предварително после трябва всеки месец да се разписвате, а при пропуснат подпис, губите правото си на регистрация за следващите 6 месеца. Лелките от бюрото ще направят всичко възможно да Ви накарат да се отрегистрирате и ще приложат натиск върху Вас, тъй като не е в тяхна полза да висите там и да се вижда, че те нищо направят.Има и позиции, които са обявени само през бюрото, но те са за минималната заплата от 460 лв., понякога дори и за 300 лв. на 4 часа.

20

Поредните лъжи

преди 6 години

Поредните нагли лъжи. Щом са регисгрирани 218 436 в бюрата по труда, значи реално безработните са поне 2 млн. Никой уващаващ себе си човек не иска да ходи да се регистрира в тези дупки. Регистрацията носи само пасиви и никакви позитиви. Най-добре е да се пускат CV-та директно до работодателя и ако той работи с някаква програма, чак тогава да се направи регистрация в бюрото за точно един ден на принципа здрасти - чао.

19

ИВАНЧО

преди 6 години

КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ , КОГАТО СЕКНАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС ?НЯМА ДА ИМА И ЗА КРАДЕНЕ. СЕГА , ЖУРНАЛИСТИТЕ ПИТАТ БОРИСОВ ЗА ЗАПЛАТИ ,ОБЛЕКЛА И ДРУГИ ВСЕКИДНЕВНИ РАЗХОДИ ЗА ПОЖАРНИКАРИТЕ. ДЕМАГОГА ИМ ОТГОВАРЯ КОЛКО СТАРИ СГРАДИ БИЛИ РЕМОНТИРАНИ И КОЛКО ТЪРТЕИ И БУМАЩИНА ЩЕ СЕ НАСТАНЯТ В ТЯХ.

18

РОСИ

преди 6 години

ОЩЕ ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ОПРОВЕРГАВА ЗАГЛАВИЕТО. ВСЯКА ГОДИНА ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ БЕЗРАБОТИЦАТА НАМАЛЯВА. ИНАЧЕ ,ТЯ СИ Е НАД 20% ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ НИ ДЕМАГОЗИ.

17

Анонимен

преди 6 години

То мяза всичко в нашата държава..И мозъка на някои хора намалява!Като е намаляла безработицата нали би трябвало да има повече пари от работещите в икономиката?Защо тогава не изравните доходите като в Европа?Нали нямаме проблеми-нито демографски нито финансови нито със заетостта...

16

риторично

преди 6 години

До Преводач от боколендТо само младите да бягаха, пак добре щеше да е. Вече и 40-50 годишните бягат заедно с децата си.

15

ВЪПРОС

преди 6 години

А, СЕГА КАТО ПРИКЛЮЧИ СЕЗОНА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ПЕРСОНАЛА Е ОСВОБОДЕН С КОЛКО % БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ????

14

Анонимен

преди 6 години

не ми казвайте колко е намаляла безработицата, а колко се е увеличила заетостта, щото май бая разлика има.

13

9689

преди 6 години

Манипулация,безсрамно лъжете.

12

99000000

преди 6 години

Не останаха хора да работят , за това няма безработица , всичко читаво се изнася навън

11

Анонимен

преди 6 години

Това е от Евакуацията на Българите от тази Територия Днеска си получих Фиша мес.Възнаграждение 702лв.Около 355? това са джобните на Едно 9г.Словенче.Днес ходих в Болница Усложнения от Грип.А Шефа по тел. Псува в множествено.число и как така Не мога да ходя на работа Изка Обяснения защо съм Болничен.Дадох му *** отговор.-Защото прекарах Грипа на крака в работата докато ти се спасяваше от пожара на Халкидики.Всяко едно изречение е Истина и Изобразява Заличаването ни.Няма Хора няма Безработица.

10

Анонимен

преди 6 години

Новината е добра и пак има недоволни. Обяснението е, че те са платени мъркачи.

9

Анонимен

преди 6 години

Браво. Още една добра новина.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако безработицата намалее това ще доведе до увеличаване на заплатите.На нашите работодатели им се виждат много 1000 евро, а това е минималната заплата в някои страни на ЕС.

7

А после

преди 6 години

Това е заради летния сезон.....

6

а

преди 6 години

ахам народът е толкова прегладнял, че вече се хваща и тоалетни и улици да чисти, а средната заплата се е вдигнала защото има хора които взимат 20тина пъти минималната и те продължават да си гласуват увеличения:)) давайте скалъпете и някоя стъкмистика как се е увеличила раждаемостта не само на етиопчета и как тези които са работили в чужбина се връщат на талази:)))))

5

ХМ

преди 6 години

Има хора- има безработни.Няма хора - няма безработни.Чудя се до кога разни ППО,НПО,държавни структури ,бизнес и ... Ще се държат като щрауси и ще си завират главата в пясъка.Проблема от социален стана демографски ,какво се лъже и маже, хората напускат семейно държавата за да търсят по-добър живот.

4

Анонимен

преди 6 години

Тази статистика се прави на база регистрираните безработни в бюрото по труда.Има много безработни, които не са регистрирани или са се отписали, като са разрали, че от бюрото немогат да им предложат нещо, но има и такива които са заминали за чужбина.

3

риторично

преди 6 години

Пак пропаганда.Нямам впечатления безработицата ТРАЙНО да е намаляла. Ако е намаляла, то е в определени региони.Това, че някои емигрират, други се пенсионират, трети "се възнасят", не значи, че сме станали по- добре.

2

Преводач от боколенд

преди 6 години

"Трайно намаление на безработицата в България"Превод в ефир: "Младите масово напускат потъващия кораб на Капитан Туквоч!"