16

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е за офшорка и за това, че за 1000-2000 лева, чичо Стоян от данъчното ми оправя всички гафове.

15

истинта

преди 6 години

Затова повечето чужди инвеститори продават и бягат/ Пример продадоха се трите най - оборотни МОЛА и тона "африканци" Данъците реално са много високи защото не ги признават и те мачкат. Сумати такси и рекет и т.н .

14

Анонимен

преди 6 години

DOBAR BIZNES KLIMAT V BG--NAI-NOVIAT VIZ.

13

Хихихи,

преди 6 години

Затова никой не инвестира в България.Тия се надпреварват в лъжите.

12

Анонимен

преди 6 години

Друг мач е гледал !

11

Анонимен

преди 6 години

М-даааа!!!Разчитащите на бизнес в България...........първо пригответе най-важната инвестиция-достатъчно суджук!!!!!Ако нямате такъв в наличност....и парите в плик ще свършат работа,но не е въпреки това сигурно,че ще ви стане работата!!

10

риторично

преди 6 години

Думи, думи, думи... защо ли инвеститорите не "кълват"...

9

Един българин

преди 6 години

И аз като Бойко Борисов всяка сутрин пускам CNN и гледам там реклами, например:1) Инвестирайте в Азияили 2) Инвестирайте в АфрикаЦели рекламни филми показват за Африка, как хората правят чудеса там и се изсипват капитали в милиарди долари, както и много западни фирми строят, пълно е с инженери от Англия, Германия, САЩ.И не само в Африка, имаше дори реклама:3) Инвестирайте в... Македония!!!Само за България - като за yмpeлитe - НИ-ЩО!

8

Анонимен

преди 6 години

Много хора са на хапчета и халюциногени

7

Анонимен

преди 6 години

Ко? -Не!

6

Анонимен

преди 6 години

И затова нвкои се покриват като дадт кабинети за изпит на други господа не хапем не сме срамни

5

Aнонимен

преди 6 години

Понеже са много добри условията за инвестиции в България,затова в сравнениуе с миналата година са намалели с един милиард,а в Румъния с толкова са се увеличили.

4

Filth

преди 6 години

Ахам!!!Като изключим корупцията, тромавата администрация, това, че държавата не я еня за дребния и средния бизнес, това, че само поставени фирми печелят поръчки, това, че за една нощ могат да ти откраднат бизнеса, да те фалират, да ти пуснат проверяващи, които си искат почерпка, да дойде Х и да каже, че той ще те охранява иначе бизнесът ти ще загине, или пък да ти иска мърва за премиера.....Ахам, България е едно ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА БИЗНЕС. Да ако раздаваш бързи кредити или си ги вземаш с бой.

3

Анонимен

преди 6 години

Добра е за инвестиции за управляващите от ГРОБ, които прибарат комисионните от така наречените инвеститори, а всъщност перачи на пари.Имаме два пресни примера от миналата седмица - покупката на двата най-големи мола в София от южноафрикански капитали с незвестен произход и без тръжна процедура.Което говори само едно - че отново е платено под масата.Свинюрана ще носи нови чанти, а Суджукът ще й купава вили в Барселона,докато овцете чинно блеят.

2

nkavrakov

преди 6 години

Добра е за инвестиции ама само на думи.Чуждите инвестиции бележат спад и това са официални данни.Чужденците не са балами и не инвестират дългосрочно в България -малка,бедна страна с неплатежоспособно население .Това е истинита.

1

отдек надек

преди 6 години

Къдя ги видя бря...