25

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ С ДВЕ ДУМИ:СПОРЕД ТОЗИ ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТЕН ИНДИВИД ЕМИЛ РАДЕВ , ЗА ДА НЕ СМЕ В ШЕНГЕН Е ВИНОВНО ДОСЕГАШНОТО ГУЕРМАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО.СЕГА, С НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ.Празни приказки на един ненужен човек.

24

Калоян

преди 6 години

Е точно тоя угоен готованец да ми говори колко хубаво било в Шенгена - айде моля, нема нужда. Те герб-ерастите са си направили техния си Шенген, особено евродепутатите - грабят и лапат незаслужени пари като невидели, пък народа кара на 800 лв заплата и на 300лв пенсия. Вън от ЕС, никъв Шенген!

23

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква полза от това да влизаме в Шенген, ама НИКАКВА!!! Влизането в Шенген ще улесни само престъпниците, контрабандистите и онези, които бягат от закона в собствената си страна. За обикновения човек е просто безсмислено, то и сега си пътуваме без визи, а и в икономическо отношение няма никаква полза - е, вижте Гърция, те са в Шенген и пак са закъсали. Никакъв Шенген, безсмислено и безполезно е! Виж обаче да се въведе еврото има полза и това трябва да стане час по-скоро!

22

Анонимен

преди 6 години

ще се подмокря!

21

Анонимен

преди 6 години

Гърция нали е в Еврозоната. И в Шанген. Още я карат по инерция, но ако почнат да си връщат дълговете, и картата на Гърция ще трябва да продадат.

20

Анонимен

преди 6 години

То у Шенгеня сичката хубост се събрала.

19

Карина Бг

преди 6 години

Размера на кражбата, която тия омразни на народа жалки клакьорчета евродепутутки *** Шмайзер, Мария Габриел и тоя тapaпонкьо от статията прибират всеки месец под формата на заплати, представителни, командировъчни, офис разноски и др. привилегии е баснословен! Всеки един от тези "слуги на българския народ в Брюксел" ОФИЦИАЛНО прибира около 50.000 лева на месец и над 600.000 лв на година! Къде е пропорционалността с доходите на българина?! Чисто извращение! Това ли е, другари, демокрацията?

18

Dodo NY

преди 6 години

"Браво" на Евродупетатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Едисикой си там източвач и цоцач на мангизи и тотално неизвестен с абсолютно нищо друго до момента! В момент в който всички нормални държавници връщат границите си, барабар с кльонове, 3 метрови стени и зидове и бодлива тел, той размахва като лaйнян вестник как сме щели да влезем в Шенген! Разбирай, тотално отваряне на границит ни за неконтролируема ислямска инвазия! Браво Бойко, ама виж си прибери вересиите!

17

ДДТ

преди 6 години

ей ся, ей ся вся влезнахме. Ей ся.

16

Блажени са вярващите

преди 6 години

Така ни обещаваха при комунизма. Всеки момент и аха-аха да задминем САЩ.Тодор Колев, лека му пръст, даже измисли една песен по този повод.Крайно време е вече да измислим пак нова песен - "Как ще влезем в Шенген?"Или по-точно: Как няма да влезем.Имаше и един такъв виц, как Иванчо се хвалел пред приятелчета: "Тати обеща да ми купи колело, ама другия път!".Абе ако трябва да си говорим в прав текст: Докато в България ни управляват комунисти, Шенген през крив макарон! И са прави.

15

Анонимен

преди 6 години

Този май се е опорошенкил.

14

Анонимен

преди 6 години

Ние не влязохме в Съветския съюз, атези предатели ще ни вкарат в Република Шенген, при мултикултурните хора.

13

Анонимен

преди 6 години

За да влезем в шенген трябва да имаме минимум 70% от доходите на западняците. Кога ще я направят миниюалната пенсията 600 евро? Само си мрънкат под носа да не заспят.

12

Анонимен

преди 6 години

А това защо пък трябва да ни радва?Какъв е смисълът от това за българския гражданин?За управляващите е ясно - държавата бачка в тяхна полза. Но обикновения човек това какво го грее?

11

Анонимен

преди 6 години

Пази, Боже!Дано не се случва!

10

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме грее Шенген, аз съм в немско .

9

Боливуд

преди 6 години

Ша са построи ! С амуджи...

8

риторично

преди 6 години

Защо изобщо трябва да се въвежда еврото?! Имаме си БГ лев.

7

Членска карта №7

преди 6 години

Като влезем, ще имаме повече банани тоалетна харти! Барухашем, йие беседер! Сън не ме лови да не изпусна момента. Вече планирахте ли кой ще риве с радостни сълзи пред ликуващия електорат!

6

жеко

преди 6 години

Мислите ли, че някой ще ни даде достъп до шенгенската инфо система ?Та мафията да получи достъп до тайните на Шенген. Не мисла....