148

sante_dog

преди 6 години

всъщност истината е че СК още я има защото не е икономически интересна - там няма природни богатства, народа е беден и не може да бъде използван да се продават американски стоки. Просто няма причина да си дават зор американците. Иначе САЩ могат да приключат Ким за 3-4 години само с икономически санкции. Гладът е силен мотиватор...

147

Helleborus

преди 6 години

Първо трябва да е ясно, че населението там е невинно и не може да се рискува неговия живот. И второ, че Северна Корея е куче, което лае, но не хапе. Имам предвид, че те са капсулирани, не са правили бели на комшиите си, светът не се е оплаквал от тях до сега. Не могат да се считат за заплаха, без да има прецедент. Ако ще борим строя, ще е заради самите хора, а не защото са някаква заплаха за нас. И по-добре да спрат с глупостите, заплахите и самолетите, трябва им плавна перестройка някаква.

146

Дистройър

преди 6 години

Северна Корея в този си вид е една безсмислена държава и трябва да бъде залята с бомбена лава, занулена и рестартирана. Огъъън бий!!! Напаааалм хвърли!!! Бомби, бомби, бомбиии! Килотонове детонации! Ракети, лазери, взривове - тотален овъркил!!! Сега!!!

145

Баце

преди 6 години

Пичове ,ще ви помоля да си поемете дълбоко въздух и да погледнете какво сте сътворили. Чета призиви - Да се почват, ядрени удари аааааа ууууу. Че и Русия и Китай да се включат. Наясно ли сте....явно не . Срамувам се че ви има, че сте българи . И колко от вас , ще хванат калашник и сумка, ще сложат газ и наметалото в името на България (да не дава Господ) , ако се наложи. Не е като кол уф дюти.

144

Анонимен

преди 6 години

"Никой не може да се е..а със САЩ.Велика държава с огромни възможности."Никой освен Ким Мадуро, Китай, Русия, Индия, Иран. Дотук 3/4 от планетата. Толкоз за велика Кравария.

143

NedoU4en

преди 6 години

"Още докато лети с електромагнитен импулс може да бъде унищожен детонатора и да падне, като парче желязо и нищо повече"Значи целият ядрен арсенал на планетата е купчина желязо, така ли?То бива олигоффрения и деббилизъм, ама твойто на нищо не прилича.

142

Анонимен

преди 6 години

Меркел,преизбрана,Тръмп удря Северна Корея,Европа приема 20 милиона севернокорейци да ги интегрира,веднага да произведете 10 милиона плюшени мечета и да сте готови за посрещането!

141

:)

преди 6 години

Всеки, който се страхува от нападение с ядрено оръжие е наивен. Отдавна е измислена защита от такъв тип ракета.Още докато лети с електромагнитен импулс може да бъде унищожен детонатора и да падне, като парче желязо и нищо повече.Така, че дебелия е прецакан.Няма полезен ход ако решат да го приключат, единствено могат да лаят, нищо повече.

140

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 147 Ми те всички държави обичат САЩ с изключение на СК , Русия и Венецуела. За Куба е съмнителна.Не отдавна Сергей Лавров заяви: Целия свят мрази Русия... А де?

139

Така е

преди 6 години

Дали ще спят американските военни през това време? Ракетите на СК ще бъдат свалени почти веднага след излитането.Никой не може да се еб..а със САЩ.Велика държава с огромни възможности.

138

Анонимен

преди 6 години

Хайде да удрят, какво чакат? Да, ама не. Защото има едно после, което ще изпари дебелото Жълтурче, не да го изпече. Празни приказки, пълни със страх и фанатизъм. И със скритата надежда, да не става това. Не 20 милиона армия да имат, 200 милиона да е. Кой ще ги напада по суша, ракетите ще свършат работата. И това ще е края на Дебелачето.

137

Анонимен

преди 6 години

Ами да ударят. Те САЩ точно това чакат за да ги смажат като ***. Важно е СК първа да удари за да покажат американците на Русия и Китай какво ги чака агресорите.

136

редник

преди 6 години

Вкараха Тръмп в капан ! Като щракне , хилъристите са "спасители" и победители !

135

Анонимен

преди 6 години

Американците няма да нападнат Северна Корея. Те нападнаха и унищожиха Ирак и Либия защото:- нямаха ядрено оръжие и не можеха да навредят на САЩ.- имаха петрол който американските компании искаха- имаше вътрешна опозиция която да използват като машаВ Корея няма никаква печалба, имат ядрено оръжие което може да достигне американски траектории, народа е зомбиран от соц пропагандата и е единен и сплотен. Предната корейска война още им държи влага на американците. Войната би била тежка и кървава

134

Ангел до 149

преди 6 години

Нима мислиш че СК разполага с ракета която да достигне континенталната част на САЩ.Това е Абсурдно, но дори и да е така ,такава ракета ще бъде пресрещната ,прехваната и унищожена хиляди километри преди да достигне САЩ. Американците имат капацитета да изстрелят едновременно хиляди ракети а СК нито разполага с такова количество нито с необходимите ракетни установки.Още дори не са завършили изпитанията на ракетите.Ако се случи това ще е Най-Кратката война в историята на човечеството.

133

Анонимен

преди 6 години

До 149 : Всичко се знае.Това ,че ти незнаеш ,незначи ,че хората които трябва незнаят също.

132

до 148 Ангел до 145

преди 6 години

Това са само догадки . Северна Корея е затворена страна и никой няма информация какво имат а може да се разбере само при конфликт.

131

Ангел до 145

преди 6 години

Към момента имат бомби които да достигнат само остров Гуам.Само жителите на острова са застрашени! Но Американците знаят това и със сигурност ще разчитат на ПРО-тата .По опасно ще е за Южна Корея или Япония в случая.Там Американците трябва да насочат жащитните си сили.Но си мисля че Северняците няма да имат време да реагират.Всички ще приключи бързо.

130

Анонимен

преди 6 години

САЩ умишлено провокират ядрена война като сънуват, че са недосегаеми но те ще бъдат напълно унищожени. Много държави " обичащи" САЩ ще се обединят срещу новия хитлер.

129

до 145 ангел

преди 6 години

А, колко живот ще остане на САЩ ? Северна Корея ще отговори с целия си ядрен арсенал.