50

Анонимен

преди 6 години

Мара отварачката да не я срещаш на улицата, че ше почне да ти обяснява как ти плаща заплатата и как по 5 готвача и готвят.....без никой да я е питал.....

49

ТТТ

преди 6 години

Ако тия *** са ВИП-а на България,то аз съм египетски фараон.Плана за профанизиране на нацията върви с пълна пара.

48

Анонимен

преди 6 години

Да си дама е съвкупност от поведение ,излъчване и стил,подплатено с образование! Мара е лишена от всичко това.Силикона и фалшивата коса не променят същността на обикновена мутренска държанка!

47

Възмутен

преди 6 години

Как да разбиран този псевдоним ....МЕГЗ.....Някой да ми помогне,,,,PLEASE..

46

Някой

преди 6 години

След като толкова се обясняваме представете си какво ни е нивото на народа. Мария използвала правилните думи?!!? Боже, тя тези думи,които ги говори не и отива на простащината, която излъчва да ги говори тези думи. Проста, без душа, изкуствена, нагла такива са ни всичките Випове..Пълен въздух под налягане..Срам и простащина на най-високо ниво. До един са ***..Мислят си , че са нещо повече от обикновенния юовек. Хора с пари...срам...и се и оплакват даже...чак ме е гнус от цялата тази простотия

45

Анонимен

преди 6 години

Vipки-нова дума.Ба си...

44

Анонимен

преди 6 години

А пък оная капризната префърцунена МЕКЗ ЛИ Е БЕКС ЛИ Е ТЯ ТРЯБВА ДА Е МИС КРОКОДИЛ ЩОТО ТО ТОВА НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК ТО Е ПО ГРОЗНО ОТ СМЪРТТА А ТРЪГНАЛО ДА КАПРИЗНИЧИ.ТЪПО И ОГРАНИЧЕНО ОБАЧЕ ИНАТО МУ СЕ ВИКА НА ТОВА😀😀😀😀😀😀😀😃😃😃😃

43

Анонимен

преди 6 години

МАРА ОТВАРАЧКАТА И СЕ ИЗПЯ ПЕСЕНТА ВЕЧЕ Е БАБА ОТВАРАЧКАТА ХА ХА ХА 😃😃😃😃😃😃😃

42

Анонимен

преди 6 години

Направете поне БИГ БРДЪР с обикновени хора да вземат хората некой лев поне а не с тия наяли се въшки вече и продължават да алчнеят за пари дето си мислят че в живота всичко е да си известен и с пари колкото се може повече.Обаче нали знаете че имоти и пари никой не е занесъл на двата метра под земята там всички сме равни.

41

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да спрете вече с тия порнографски реалита само простотии знаете да излъчвате да си пълните джобовете с хонорари

40

Анонимен

преди 6 години

Гледах в ютюб клипове на тези ВИП - ов, страшни бисери. Зад скъпите дрехи, имидж се оказва, че понякога дори им се губят елементарни думи.

39

Мимокмок

преди 6 години

И ако това са ни Дамите,ужас!!!!Какви ли требва да са ни домакините?????Мани ,мани,разтриса ме!!!!!

38

мдаа

преди 6 години

От текста най-много ме изненада метаморфозата на демата метаморфоза в метаформоза

37

6

преди 6 години

Боже ,колко хора с висок морал има,и как неодобрително цъкат срещу пошлостта.Има надежда значи.

36

Калеко Алеко

преди 6 години

В коментара отдолу съм пропуснал една отрицателна частица, имам предвид ..... "че това НЕ им пречи да имат самочувствие и да говорят за "достойнство" ..."

35

ОТВРАТИТЕЛНО

преди 6 години

И КАКВО ИЗЛИЗА? АКО ТОВА СА ВИП-ове, ИЗВОДЪТ Е ЕДИН - В ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО МУТРИСТАН, ЗА ДА СИ ВИП, ТРЯБВА ДА СИ МУТРА/НЯКОИ СА УПРАВЛЯВАЩИ ОТ 2009г./ ИЛИ ***. ТОВА СА ВИП -овете. МНОГО СБЪРКАНО, НАЛИ. ДОРИ ОТВРАТИТЕЛНО СБЪРКАНО. НАТРАПЕНИТЕ ОТ НОВА ЗА ВИП СА ПРИМЕРЪТ ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ. НЕ НИ СТИГА МУТРАТА С ВЛАСТ В РЕАЛНОСТТА, АМИ СЕГА И СЕ УТВЪРЖДАВАТ ПРОСТИТУТКИТЕ ЧАЛГАДЖИЙКИ , ГОТВАЧИ И ПР. ЗА ВИП.

34

Калеко Алеко

преди 6 години

То нивото на Мария и на другите подобни на нея жрици, е като нивото на локвата образувана след дъжда, в която всеки стъпва и измива подметките си, или казано с две думи - толкова е ниско, че не стига до главите им ..... но пък това им пречи да имат самочувствие и да говорят за "достойнство". Освен това се занимават и с благотворителност, Мария пред очите ни дари 3000 лв. за добра кауза, Гани пък дарява вече употребените си "предни гърди", на момичета които искат да приличат на нея .... !!!

33

анонимен

преди 6 години

Съботна простотия! Не стига, че не искаме да ги гледаме, а вие непрекъснато ни ги завирате в очите! Толкова ли нямате други новини, че си запълвате времето с тези ВИП-б-о-к-л-у-ц-и?!

32

гейчо

преди 6 години

Хляб и зрелище това му трябва на народа да го държиш в подчинение и да го зомбираш и рекетираш. .Никой не пише от така наречените журналисти че ЧСИ и монополисите ни рекитират и държава спи сляра е за ограбването на българския народ.В банките лихвения процент за депозит е 0,01% ако теглиш кредит минава 20% това са сериозни теми.С такива предавания само оспиват обикновения човек предоставят му зрелище от простотия и в същият момент определен кръг от хора се облагодетелстват най вече жужденци

31

Щирлиц

преди 6 години

Желанието да си ВИП ***,разголен до сливиците?И има хора,които гледат тази гадост?Боже....