23

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че руснаците стоят зад атаките и ще стоят.ЗАЩОТО СА ПИЧОВЕ!

22

Той беше прав

преди 6 години

Руснаците стоят зад атаките, и на малките деца е ясно. Иначе онази Клинтън печелеше изборите, а тя е твърдо антиПутин настроена. Зетят на Тръмп, Джаред Къшнър, е заподозрян за осъществяване на връзка с руснаците. Точно той направи Доналд президент. А семейство Къшнър е свързано с Нетаняху. Те са едновременно еврейски и руски агенти. Американците нямат думата в собствената си политика. ;)

21

до Путин

преди 6 години

Просто мачкай!От *

20

Тъпак

преди 6 години

Като дойдат руснаците, първо вас русофобите ще изгонят да си настаняват зелените човечета. Нас не ни притеснява това

19

Анонимен

преди 6 години

Ей много лоши тия от САЩ бе, а в същото време както винаги Русия е света вода не напита за българското русофилство. Само не знам като дойдат зелените руски човечета и изгонят местното русофилско население от домовете им за да настанят там руските окупатори колонисти както направиха и правят в момента в Крим родните русофили на кого ще се оплакват? Най-вероятно на тов. Путин както правят кримчани без никакъв успех.

18

Анонимен

преди 6 години

ай, стига лъгахте. смешни ставате вече

17

11

преди 6 години

До Анонимника 16Ти си доказателство за паднали чукундури от Марс.

16

11

преди 6 години

То не било компютри, ами лютеница. Едно заглавие - друго съдържание. А нали писахте преди време, че то не било хакерски атаки, а просто реклами. Идиотска работа ...

15

Анонимен

преди 6 години

В американските издания едва отскоро наричат русия враг, преди това дори не ги забелязваха.В русия обаче от десетилетия масово по тв и печат бълват омраза към ЕС и САЩ.Мислете бе хора, стига само сте се водили от емоции.

14

маде ин Булгари

преди 6 години

Смята се, че хакерите са били свързани с Русия. Посредством синджир от суджуци, маде ин булгари.

13

Анонимен

преди 6 години

Това е коментар на руски провокатор, нали не си мислиш, че не са отработили и тази стратегия.Много подценяваш руските фашисти - за измами, кражби и манипулации са много изкусни.Виж да съградят нещо обаче грам не ги бива.Не бъдете наивни.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12:Злобната пропаганда е руски патент и неграмотните коментиращи тук единствено го доказват.Така ли? Нима?Верно ли?Я виж коментар на *** номер 5:"Чакайте отговор, руски гадове!!!"

11

Анонимен

преди 6 години

Злобната пропаганда е руски патент и неграмотните коментиращи тук единствено го доказват.Един непредубеден поглед от последните 10 години на съветските и американски издания би убедил и най-агресивния ***.

10

св. св Сорос и Туск

преди 6 години

Ъъъъ, господа, ние тук от управлението се чудим, към коя линия да се придържаме - че Русия е изостанала, или че е високотехнологичен противник. До като не решим, какво е по-доброто за нашата пропаганда - всички наши сътрудници минават на намалени надници.Повтаряме, за да няма недоразумения: всички сътрудници с намалени дневни дажби, но пропагандната обработка да продължава!

9

Анонимен

преди 6 години

Пак Русия ще е виновна.За САЩ и Запада тя е най-удобната да си оправдаят некадърността и тъпизма.

8

до 1

преди 6 години

Тази болест се казва "параноя". Май не се лекува.-Да беше параноя пак добре - ами си е чиста американска пропаганда против Русия.

7

Анонимен

преди 6 години

Всичко в САЩ, Саудитска Арабия, Европа и части от Азия е под непрекъсната атака. И въпреки, че атаките идват предимно от африка, и азия, практически се изпълняват от европа и Северна Америка. Процеса може да се наблюдава в реално време.

6

Вся власть Советом

преди 6 години

Абе тоя Путин много могъщ бе - хаква избори, избира президенти, цели правителства.А пък герберашките зорошоиде постоянно пишат, че бил само едно ботоксово жуже.Ами той направо ще излезе Владетелят на Света.

5

Анонимен

преди 6 години

Не са разбрали, че имало атаки докато не им казали - почти година след изборите. Не се посочват виновните, но анонимни лица твърдят, че са от Русия... авторите на твърдението, че всичко що не излиза като новина от САЩ е "фалшива новина", пуснаха поредната "истинска" "новина".От сигурни но анонимни източници знам, че хакерите на КНДР работят усилено да предоставят доказателства за връзката Тръмп - Русия, та на Лудия янки да му направят импийчмънт. Ще стане за рождения ден на Ким.

4

Анонимен

преди 6 години

Догодина има избори в русия.Чакайте отговор, руски гадове!!!