328

Анонимен

преди 6 години

Ами като е хубаво, кво правите да плюете в бг форуми бе, балкански цървуланковци, станали подметки на чужденците. А, пратиха ли ви роднините от БГ сланина, мас и диск на Азис. Толкова сте ***, смешни и елементарни

327

socialen

преди 6 години

Те като видяха патротарите от Телевизия СКАТ и забравиха да се завръщат.

326

до 358

преди 6 години

Фототапет....мечтата на селянина...с пари си се видял - да не си получил наследство - ***

325

socialen

преди 6 години

Някой умрял да се връща тука и да бачка на Борисов, Цветанов, Домусчиев, и останалите от тумбата.Децата им са американци, с американско самочувствие. Много важно, че родителите им били родом от Балканския Тъпоостров.

324

Anon

преди 6 години

Критерия на Радев ми харесва- точен е. Проблема е, че това няма как да стане както е уредена държавата последните 25 години. Децата но ще се върнат като държавата заработи. А нещастието е, че за да заработи трябват знания които ние които ги имаме си ги взехме с нас на терминал 1. Проблема и нещастието- Това е трагедията.

323

до 355

преди 6 години

Болничък си мама...ела си пак на село...все ще те гледаме някак...колко му е....и ти колкото прасенцето ядеш

322

Анонимен

преди 6 години

Кви бегачки бе кухар ...таратайки 2 - 3 ръка...станахте автоморгата на Европа...*** кви ейпъли са те подгонили бе...я мятай катушката и не ми се праи Жълти стотинки ти са много - виж поне в натура да ти платят - я бел сланина....я кило сирене....па ако много се стараеш и метър суджук...аааааахахаха...супер кух

321

Анонимен

преди 6 години

Българите такива онакива ама сте ни бърсачи и *** тогава вие какви сте?

320

112233

преди 6 години

До АнонименЕми имаме огледай се всичко ейпъли барчета и бегачки. А ти ни мрази във форума ама *** ти утре да не забрави да ни умие тоалетната за жълтостотинковци сестра ти ще ни омете мола а ти извозиш боклуко. :Д Парцалес плюващ. Още 1000 години ще ни гледаш с лиги по устенцето.

319

Мартин Борман

преди 6 години

Абе Щирлица...ти изкара ли основното?Айде да бачкаш, че имаш роми да храниш!И виж там - при следващата революция да влезеш поне в народното събрание, че иначе за жълти стотинки ще работиш...и инвалидна пенсия няма да има...макарче ти отдавна я заслужаваш - не е лесно с половин мозък да драскаш из форума!

318

Анонимен

преди 6 години

Охииии...българоселяндурниците имали телефони по 1000лв. и лъскали нови коли!На кой бе? На кой ги лъскате? На Ветко Арабаджиев и на Митьо Очите ли?Плащат ли ви...или ги лъскате без пари?Кажете бе голтациии

317

Щирлиц

преди 6 години

Това е ползата от т.н демокрация-тези,които не се имат за българи,освободиха България от присъствието си.Да си стоят там,където са сега.

316

Анонимен

преди 6 години

Ако някога попаднете в чужбина, избягвайте българските общности. 95% са критични ...

315

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТелефон за 1000 лева ... абе ей, завърши гимназията, тогава ми с прави на вървежен.

314

Анонимен

преди 6 години

Само ще ви кажа на чистачите и миячите които мразят Българите че още дълго ще ни метете и ще ни гледате как цъкаме на телефони за по 1000 лева и караме лъскави коли.

313

Анонимен

преди 6 години

България има две класи - на простаците и на останлите. За съжаление, останалите са мацинство, а простаците владеят всичко.

312

Анонимен

преди 6 години

Всичко ! Всичко, което ви се случва. Ниските заплати, корупцията, нефункционалните иснтитуции, мизерията, 14 часовите работни дни ... всичко сте си си залужели !!! Овце с овцете ви !

311

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

До do 343значи ти си един от тези които съм писалмайче си продажник щом пазарджик не е в българия

310

do 343

преди 6 години

Пазарджик не е България, Пазарджик е Турция и Индия!!!!

309

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

българия е пълно с мързели лъжци измамници продажници и т.ъ.п.и. драскачи