36

Анонимен

преди 6 години

Г-н Зелени чорапи,добре спазваш протокола.Просто и ти ще си един послушник и нищо повече.

35

Анонимен

преди 6 години

Недей да гледаш какво отразяват медиите, а какво не отразяват. Има определени мнения, които са табу при всяка власт. После табутата падат частично при следващата власт, но се появяват нови табута. Така че ако ще говорим за медиите на кой са и без друго не са на обществото. Докато има гледни точки, които се трият, без да са нецензурни, свобода на словото няма. От там нататък, толкова ли е важно, кого слушат, може и да е важно, всъщност, на за да избереш по-малкото зло.

34

akud do 37

преди 6 години

президента една фасада нищо друго, забелязали на интервюто му в ню йорк бсп колко журналисти бяха подсигурили въпреки, че PR- те да бсп се бяха погрижили да не влизат в кадър обаче нямаше как да скрият микрофоните. та микрофоните бяха два на нова и още една бг телевизия е тва е радев и к00лиция

33

Helleborus

преди 6 години

Ако президентството беше някакво клише, 34, което всеки президент трябва да копира, тогава Плевнелиев нямаше да успее да вбеси толкова много хора. Със сигурност това е висок пост, който задължава да имаш лично отношение. Радев засега не е вбесил хората, може би само опозиционни политици. Така че ще видим, тепърва ще се случи нещо, което да покаже дали е полезен за нацията. Ще духнат ветрове, ще дойдат бури и ще се види накъде клони, стои или пада. Поне за хората, които не го познаваме от преди.

32

Анонимен

преди 6 години

Тапаци.

31

Акуд

преди 6 години

радев я покажи какво правят шофьорите на самолети при голем зор

30

Огнян Минчев-цитат

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

29

Хм

преди 6 години

До Анонимен 18То и пожарникарството на Мутрагеньо май е само митове и легенди,ама нейсе.

28

А бе

преди 6 години

Балканите бяха що годе сигурен регион,докато американците не го направиха несигурен с прекрояването по техен маниер!От там нататък спокойствие няма и няма и да има,със или без ЕС и НАТО....

27

Факт

преди 6 години

Радев е достатъчно умен,за да разбере,че в близките 1-2 години трябва да се придържа към клишета и обтекаеми фрази.Много е рано за радикални действия,а и той няма опит в политиката.По-добре да гради авторитет без излишни рискове,ще дойде и неговото време.

26

Анонимен 18

преди 6 години

До АнонименПожарникар да не би да има по-голям потенциал от това да държи маркуч,но ни "упралява" доста време.Такива се слага,а не избират,защото високо потенциалните хора пречат на задкулисието.

25

Helleborus

преди 6 години

Сега всички първо говорят верни неща, пеят патриотични песни, говорят за колониална държава, за златни концесии, за бедния народ, тежките зависимости и лошите политици, въртят чевермета, за да вдигнат личен рейтинг. Когато дойдат на власт, тръгват да национализират български бизнеси, а не да спират концесиите за златото, почват да обезправяват българските семейства и да отнемат тяхната свобода, вместо да се борят с външна зависимост. Тепърва има да видим за какво ще употреби Радев рейтинга си.

24

Helleborus

преди 6 години

Радев каза някои опасни неща, 26, казвам го като човек, редовно банван. Естествено, не защото използвам нецензурни думи или обиждам на лична основа. Знам къде е манипулацията на модерната идеология и какво се покрива с общи усилия на политици и медии. Бурните реакции срещу Радев не бяха, защото говори общи приказки, а защото си позволи да уцели някои теми табу. Това не значи, че като други преди него, няма да употреби това за рейтинг, който да използва за нещо гнило. Като патриотичната тематика.

23

Helleborus

преди 6 години

Ако Радев прави каквото иска жена му, значи жена му му дава точни съвети, защото до сега няма изцепки и приказва неща, с които нямам тежко вътрешно противоречие. Каквото имах, като чуя предния президент. Аз лично не деля хората по партии, защото партиите всички са се изложили яко. Гледам дали конкретният човек става или не, с надеждата да надскочи общата боза и да не е от най-примитивните апаратчици. Ако някой дава съвети на Радев и те продължават да са добри, нямам забележки. Екип имат всички.

22

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

21

Победа

преди 6 години

Никакъв мир! Гражданска война срещу правителството и евросъюза!

20

хххл

преди 6 години

Господин президент не виждате какво става в България при вашето отссътвие.Цветанов такъв политически бълвоч забърква.- първо плюе срещу вас и то доста агресивно.- с патриотите вече е във война- създаде местни структори негови верни.- приспа Борисов покрай международните му изяви и евро управлението.ЦЕЛТА МУ Е ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА В БЪЛГАРИЯ подкрепян от своите господари с цел да ни зароби напълно.Но българския народ е изтърпял доста предатели като него но сега идва вашия час като ПРЕЗИДЕНТ

19

Helleborus

преди 6 години

Поради тази причина народите, които са вкарвани във войни, нямат на никой нищо да доказват, нито да се оправдават, защото в последните векове войните са предизвикани от интересите на великите сили, заради икономически и други интереси, несправедливостите са вършени от силните, не от слабите, един анализ непредубеден би го показал. Фактът, че определени държави доминират международните съюзи и днес, си е меко казано притеснителен.

18

Helleborus

преди 6 години

Реално погледнато и старите демокрации не са много сигурно място днес. Нашите балкански беди идват от империите, руската и турската и великите сили! Турция от край време бунтува турските малцинства, Русия управлява братските си славянски народи и ги насъсква, а Западна Европа чертае несправедливи граници. Факт е, че страдат малките народи, а не нецивилизованите народи, както се мъчат да го изкарат. Ако имперското мислене беше разглобено, всеки щеше да си гледа работата, без да пожелава чуждото.

17

Анонимен

преди 6 години

Това ли ти роди фуражката, *** тп?Нали в нея имаш повече акъл отколкото в главата.