35

редник

преди 6 години

До 37 " Държава, която не разполага с атомна бомба, вече не може да се счита за независима._ Френският президент Шарл дьо Гол, 1968 г."

34

Анонимен

преди 6 години

Нали ви казах, че не накажат ли САЩ Северна Корея всякакви отpепки от рода на Иран, Русия, Венецуела и т.н. пропаднали държави ще започнат да си правят каквото искат.

33

Некой до 32

преди 6 години

Сбъркал си само че не Израел е колония на САЩ а обратното САЩ са колония на Израел и Америка се упраеляеа от евреи.

32

Анонимен

преди 6 години

И ИЗРАЕЛ ИМА НАБОРНА АРМИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЖЕНИТЕ.САМО НИЕ НЯМАМЕ, НО Е ВРЕМЕ

31

не с лошо

преди 6 години

Нито Ким ми е симпатичен,нито арабите,нито Тръмп.Но последния поне има някакъв морал.А що се отнася до Израел-това е обетованата земя и там войните са предимно на идеологическа основа.

30

СатаНАТО™

преди 6 години

До ндааМного е приятничко да си световен чорбаджия,ама всеки си има един живот и иска да го живее като човек,а не лакей и аргатин---------------- Типичната айдушка и шумкарска, респ. дивашка логика - искам и аз да съм богат, значи взимам оръжието и тръгвам да изнудвам и да грабя. Страни, които нищо не дават на света, а залагат само на въоръжаване и заплашване на останалите, заслужават само бомбардировки и сриване. Както и всеки айдук и грабител (социалист) заслужава бой докато мърда.

29

Анонимен

преди 6 години

Израел ако е сам да видиме кой кой е . Да не ги пази никой ама нали САЩ им е колония та се правят на голямата работа.

28

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея може да разкатае Саудитска Арабия но няма никакъв шанс срещу силно въоръжени държави с модерна техника и многолюдно образовано население като Иран и Египет. И идея си нямаш колко са задружни Египтяните и каква бойна техника имат. Там ако не знаеш все още я има наборната армия и младежите ходят да се обучават във военни академии, стават ракетчици , пилоти и тн. Само Кайро е близо 22 милиона. А за това как Израел ги бил преди години не е нещо кой знае какво след като ги пази САЩ

27

ндаа

преди 6 години

Много е приятничко да си световен чорбаджия,ама всеки си има един живот и иска да го живее като човек,а не лакей и аргатин!Безграничната американска тъпота показа на света с Ирак,Либия и др.страни какво го чака!И света започна да взима мерки!

26

ГАДОРЯН

преди 6 години

Абе ти наред ли си?! Хаха. Пак ще си поговорим след 10 години максимум.

25

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯН ...и като имаш ,,задълбочеви познания по политика ,,що пишеш дивотии изсмукани от г.ъз.а ти ? И в пещерите и горите ли ,,емигрантите ,,ще получават социялните по време на конфликтите ? А като засвири северняка и сняг покрие пещерите и горите що ще се случи с емигрантите ?

24

Трол Горянин

преди 6 години

И кво? Израел си имат доста ефективна противоракетна отбрана , доказваща ефективността си всеки ден

23

Анонимен

преди 6 години

Изобщо всеки на този свят почна да блъска с ракети говедарите между рогата, а те само безпомощно муууучат.

22

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ок но защо хаха. ;))) Или мислиш че говоря алабаланици ли

21

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯНХаха ок.

20

ГАДОРЯН

преди 6 години

Сев Корея с лекота може да разкатае държави като СА , Иран, Египет и прочее. То Израел ступа сума ти арабски държави, а корейците са много по добри воини от араби и евреи. Монголските овчари и японските самураи накараха света да трепери. Даже рашките бяха покорени от ордите на татарите. Иран е мразен и от евреи и от всички сунити. Както и обратното.

19

Анонимен

преди 6 години

И голяма работа. САЩ пък имат ракети да унищожат целия свят. И ко?

18

Анонимен

преди 6 години

До 19Типичната балканска логика на 5 годишен ром. Щом еди си кой се бил възмущавал значи другите били на прав път. Абе я си стой в детската градина и не се обаждай.

17

Анонимен

преди 6 години

Трудна хапка ще бъдат персите за световните умиротворители. А щом арабеските се възмущават - Иран са на прав път. Отделно в статията пише за конвенциона бойна глава, никъде не пише ядрена.

16

Анонимен

преди 6 години

Това не го разбирам. Някакъв си направил ракета и разбираш ли вече държавата с най-голям военен бюджет и модерна армия с света трябва да трепери от страх... вие избощо мислите ли преди да пишете?