101

хихи

преди 6 години

ушанките отказват да приемат неумолимата действителност! До напролет озверелите от глад жълтури ще го изядат Прасето за вечеря! Стоп на стратегическия за него текстилен износ, газа спира, работници извън КНДР се припират... За тая скъсана изостанала държавица тва е фатално - БВП 11 млдр! Внимавайте другари - гордата КНДР според вас има БВП 5 пъти по- малък от бедна Бългсрия с 4 пъти по- малко население!

100

ЕЕЕЕ

преди 6 години

ПРОСТО КАТ ЧЕТА, ТО КЕФ, ТО ЧУДО! НАПРАВО НЯМА КВО ДА СЕ КОМЕНТИРА - ВСИЧКО СИ Е КАЗАНО! РАШКИТЕ СА В ТРАУР!

99

редник

преди 6 години

До Тото 124 Ако е така американците щяха да го насърчават :)

98

Тото

преди 6 години

Руснаците и китайците си отглеждат бомба със закъснител в региона. Когато Унчо натисне бутона, около тях всичко ще закипи, защото ЮК и Япония няма да му останат длъжни, и тогава двата комунистически мастодонта ще се чудят какво да правят с ядрената гъба, която вятъра постепенно ще разнася в тяхна посока.

97

Анонимен

преди 6 години

До редникРусия не продава на СК а и няма как.

96

редник

преди 6 години

Значи Русия ще намаже здраво ! Наистина Тръмп работи за руснаците :)

95

Тото до хейтърите

преди 6 години

Бих ви изпратил покана за щатите, да дойдете и да видите за какво става въпрос, но тук не харесват провалени руски пияндухи така че, стойте си там и си вегетирайте.

94

ни са знай

преди 6 години

Много лесно се постига благоденствие, след като печатницата на долари не спира да работи-чрез военни действия или заплахи принуждаваш всичките останали държави да приемат твоята валута. Е,не навсякъде минава този номер, но има и други методи........

93

До 118

преди 6 години

Ако сте в една и съща психиатрична клиника, опитай се да му помогнеш да си изпие хапчето ... и да не забравиш да вземеш своето.

92

Просто и ясно

преди 6 години

Абе вие наистина ли си мислите, че Си Дзинпин и Путин ще оставят Ким в неволя. Дори да не обичат много Ким, те със сигурност мразят, ама мнооого САЩ. И този факт Ким го знае прекрасно. Ето защо ще си продължава да си развива ядрената програма и ще продължава да си прави опити с водородни бомби и ще продължава да си изстрелва балистични ракети. Дори от гледна точка на елементарната логика, той няма какво да губи. Ако няма ядрени бомби, просто ще го смачкат на секундата.

91

Анонимен

преди 6 години

До 117Защо да си пие ,хапчето бе ,руско прасе ? Защото ви казва истината ли ? Истината е ,че САЩ е най-елитната страна е там пари се правят на поразия ако си малко по кадърен.От друга страна ,Русия е дори по мизерна от България.Българските живеем по-добре от руските пияници.

90

Берлин

преди 6 години

Шах с пешка за yшанките. Бай китаец им отнесе опорната точка като куцо пиле - домат. :)

89

Тото

преди 6 години

Преди около 15 години дойдох в щатите. Сега заплатата ми е около $ 100 000 годишно. Когато се пенсионирам, очаквам около $ 5500 на месец. Така че когато някой руски *** пише нещо за западналата "кравария" , или за великата Русия се чудя да го съжалявам ли или да му се смея.

88

Разни съображения

преди 6 години

На една ръка разстояние от КНДР се намира Владивосток. Там има много нефт, газ и ... военни бази, както и много руснаци, които ще станат несметно богати от санкциите срещу Ким. Припомнете си какво се случи с някои сега мастити български бизнесмени по време на ембаргото срещу Сърбия.

87

ссдд

преди 6 години

Руските *** са крайно жалки.САЩ била фалирала държава и имало много беднотия.Вие въобще адекватни ли сте? Наясно ли сте,че бедната класа в САЩ е равна на средната класа за останалия свят ? Наясно ли сте и че САЩ въпреки големия си дълг е може би най-сигурната икономика в света която е НЕВЪЗМОЖНО да фалира! САЩ олицетворява богатсвтото и елита ,а Русия мизерията и бедността.Долара е най-важната валута по Света ,а рублата..еми рублата важи само в ПРосия,затова Русия е икономическо джудже.

86

Анонимен

преди 6 години

До Евроатлантикнапълно си прав,ако това с визите е така то ние официално сме признати за втора категория европейци

85

Анонимен

преди 6 години

"Освен това те се противопоставят на мерки, от които може да страдат обикновените севернокорейци."Че какво повече могат да пострадат севернокорейците след 70 годишното управление на комунитическия клан Ким? Ясно е че Китай никаква няма да я свърши.

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ САЩ 40 милиона човека живеят под мостовете и се хранят с купони за храна. Социалното напрежение в САЩ е огромно, реално САЩ е фалирала държава, управлявана от корпорациите.--------Много ме разсмя. Посмали малко и си оправи опорните точки.

83

Ераст Петрович

преди 6 години

"Добре де, 10 години наистина чакаме, визите си стоят е как така?"Това няма нищо общо с темата на статията.Истината е, че накрая и Китай се стресна от неадекватното поведение на този плондер.

82

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименПука ми за визите америка е загиваща ко.ина а нас ни е имало тука по време на Византия Кръстоносци Османска Империя Руска Империя СССР и тн.Две робства общо около 700 години и пак сме тук и сме били и турци и сме карали англичани и французи да бягат и тн.Това е тук сме а много други империи са в историята!А сме държава благодарение на Русия въпреки Америка и ци.анина Сорош!