5

Старостоличанка

преди 6 години

Що не направихте тез макети в двора на НИМ - София ? Няма нужда туристите да идват до града бутафория - Велико Търново ! Дори Кмета на града е бутаворен на Цв. Цв. !

4

Анонимен

преди 6 години

"... в подножието на историческата крепост Царевец във Велико Търново."---Краси, според мен определението "историческата" е излишно. Само "крепостта Царевец" е достатъчно. Вичко наоколо е част от историята ни. Само конгресите на БКП бяха "исторически" в сегашно време.

3

Димитър Борисов

преди 6 години

Комплименти за украинското семейство. Това е прекрасна идея. Във Белгия има подобни забележителности на държавите от ЕС. Във голямото софийско поле може да се направят забележителности от цял свят. След прочистването на река Искър около нея може да се направят увеселителни паркове с различни забележителности.

2

Анонимен

преди 6 години

Украинските забележителности НЕ СА руските забележителности, извинявай. Не ги поставяй под общ знаменател. И недей да обобщаваш, че всички българи са твърде заети да почитат чужди забележителности, независимо дали руски, украински, германски, американски или каквито и да било. Не съди по себе си за другите. Стореното тук е прекрасно и при първи удобен случай със семейството ми ще го посетим.

1

Анонимен

преди 6 години

Украинците почитат българските забележителност, българите са твърде заети да почитат руските.