26

Що сензурираш бе

преди 6 години

Изпуших му и пурата и сега съм Радев-Люински!,*** международна шайка ционисти ***

25

Анонимен

преди 6 години

Срещу тези пари те обещават да разрешат на турците да откупят вземанията на Фонда за гарантиране на влоговете от КТБ, както и да придобият всички активи на банката, плюс тези на банка Виктория. Записан телефонен разговор от турските тайни служби разкрива уродливата схема как Борисов и Цацаров си искат комисиона от 50 милиона долара. В същото време с официално писмо Фондът се опитва да откаже турците от сделката, за да засили тежестта на Борисов и Цацаров, които имат думата в държавата.Записът, който ще чуете, е на телефонен разговор между избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев и предс

24

Анонимен

преди 6 години

Ей що ми изтрихте коментара ве, затова ли ви правим трафик на сайта, да ни дискриминирате според мнението ни ? Баахти европейските ценности.. Ако бях написал някой про-гейски коментар, сигурно и плюсове щяхте да ли нацъкате.

23

Боко Тиквата

преди 6 години

Срещу 50 милиона под масата ще боря всякаква корупция.

22

Анонимен

преди 6 години

А Бокича поискал 50 милиона рушвет от Йозтюрк Холдинг, за да придобият КТБ. Има и публикуван запис на разговора. (Сигурно е за консултантски услуги)

21

Анонимен

преди 6 години

Ако американците имаха конкретни данни за корупция, трябваше да ги изнесат, за да се сложи своевременно край на тези корупционни практики. От години наред сме свидетели само на приказки и голи твърдения, а корупцията по всяка вероятност съществува и то на малки размери от най-високите до най-ниските етажи на властта.

20

Циник

преди 6 години

Радев - започни от др.К урсланинова - бивша уволнена за корупция министърка...разчовъркай ролята и в сделките с Булгартабак....и я попитай как за 1 нощ приватизира Техноекспорт, и Техноимпекс...после питай Р.Овчаров как стана енергиен магнат...а Милен Велчев биволското око...как застрои половината черноморие...питай и принц Кирил колко милиона му дадоха от БТК...Радев ...Радев...99,9 % от всички политици от последните 28 години живеят ЗА КОРУПЦИЯТА!

19

Анонимен

преди 6 години

Тръмп прави услуга на старшинката, че го избягва като чумав - Радев да му каже, че не иска американски изтребители, че Тръмп да му шибне 2 шамара

18

dancho trympov

преди 6 години

why cares? about oral cabinet

17

е да

преди 6 години

Радев явно празнува в САЩ

16

PD

преди 6 години

Зове ! Като селска радиоточка, другари дайте да дадем. А минимум с неговия ресурс, вместо да зове, може да поведе същата тази жадувана борба или ..не толкоз жадувана.

15

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВИ ГИ ТЪРКАЛЯ В НЮ-ЙОРК РУМЯНА БЪЧВАРОВА?НА ЕКСКУРЗИЯ ЛИ Е ИЛИ НОСИ ЧАНТАТА С ГРИМОВЕТЕ НА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

14

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

13

Шефа

преди 6 години

Президент Радев явно е умен мъж!Като знае табиетите на Клинтън е оставил предвидливо Деси в хотела!Клинтън посяга на чуждо ей , не ще бабичката си!

12

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ ВЛЕЗЕ УСПЕШНО В ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА.Разни дребни индивиди тук пи каят бензинА в Банкя - мъка, мъка...

11

Анонимен

преди 6 години

Чудесно. Нека да започнем с далаверата с т.нар. американски Марици и абсолютната корупция, в която са оплетени. За 15 г. договор за изкупуване на тока на безбожни цени до 2027 г. да не говорим. Всичко е прах в очите и се разчита че матряла е *** и се впечатлява лесно от бръщолевения на някакви хорица с някакви постове и взима всичко за чиста монета. Истинските политици у нас са изчезнали преди доста години, поне 50-60.

10

Оруел

преди 6 години

Определено е много про руски настроен натовския генерал.

9

СатаНАТО™

преди 6 години

Подозирам, че Генерала си е платил на Клинтън, за да симулират среща, защото иначе щеше да си тръгне от Нови Йорк като на с ран. Румен Радев си кара по гоцевски - прахосва народни пари за пълни глупости. Една никаква реч пред ООН, на която всички си бъркаха по дупките от скука и една среща с по-по-бивш държавен глава, който вече се занимава само с припичане на слънце в парка. Нормалните лидери не го броят за човек изобщо.

8

Радко ваш Радев

преди 6 години

Целувки на всички от Механата в Лоуър Ийст Сайд, срещнах се с много българи, раздадох им лютеничка и по кофичка кисело млеко, много ми се радваха и селфита си направихме

7

Анонимен

преди 6 години

до 7 Бившия президент Бил Клинтън е 46 пъти по-голям президент от бай ти Дончо фашиста