12

до 11

преди 6 години

Отдавна има закони да се включват летищните такси в обявените цени, иначе за багажа е така. НО, щом Бритиш Еъруейс вече показват цена само с ръчен багаж, а БГ еър дори и БЕЗ ръчен багаж, какво повече да говорим.И да не забравите, че Раянеър са най-голямата авиокомпания в Европа, те ще се оправят!

11

Анонимен

преди 6 години

Че са евтини билетите им, евтини са, но не се заблуждавайте с трика за 10 евро, защото с дребни букви пише, че това е цена без летищни такси и ако имаш и багаж за чекиране и пак си става поне 100 лева. Така, че не се лъжете по рекламите.

10

Аз

преди 6 години

До Юрий ГагаринТипично бай ***. Дай да се огледаме в другата паница. То по тази логика и на Луфтханза ще им се скофти и на Уиз ще им се *** и т.н. Значи едно е да закъснее полет, съвсем друго е стотици полети да бъдат отложени. Ей така с обявяване в последния момент. Не е хич гот.

9

Анонимен

преди 6 години

Закривай тая бездарна компанийка!Който иска да лети, ще плаща нормални цени, а не да минава с мизерни сумички.

8

Бахуро

преди 6 години

Лоукостачките ще опърдят кочана - една по една...

7

Юрий Гагарин

преди 6 години

До 2 Анонимен"евра" казват само ***, казва се 10 евро, това е мн.ч. на думата. Колкото и да не ти се вярва. А днес.бг да не се кефят толкова, щото и тяхната бгаир е па толкоз зле, че тепърва ще им се стъжни за компенсациите за кашата през юли.

6

Анонимен

преди 6 години

Засегнат е полетът от Лондон до София и обратно... е сега родните ягодоберачи, чистачи на тоалетни останалата черноработна гмеж как ще си идва тук, че да си придава важност и да се почувстват и те хора? А как после ще се приберат, че да продължат да слогуват на педанглетата?Те нормални билети не могат да си позволят, щото са скъсаняци и ще влезнат в преразход.

5

Станишев

преди 6 години

А бе - много силна атака срещу Райън - Благодарение на тях - много европейци разбраха къде е София

4

Анонимен

преди 6 години

За малко пари такова качество.Не може хем евтино, хем хубаво.

3

123

преди 6 години

Леприконите са прави, скоро никой няма да лети над България.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия прекалиха с ниските цени. Не може самолет да те вози до Европа за 10 евра.

1

Точно и ясно

преди 6 години

Тази компания няма да я ползвам.Това е. Който им се връзва на лъжите да си тегли теглото.