20

АНОНИМЕН

преди 6 години

След 3 месеца ще се разделя с тях , след още 2 и съпругът ми . При изключен смартфон ни натресоха много пари за интернет,когато бяхме в чужбина. Излъгаха ни ,че не можем да ползваме роуминга за ЕС в Германия ,за да ни се обади дъщеря ни, да разбере как пътуваме. Сложиха ни друг и там ни завлякоха - казаха ни едно ,направиха друго. Няма оправия с тях -лъжат ,надписват ,вземат пари за детайлна справка ,която не изпращат. Бяха им паднали приходите -сега ги увеличили. Най-вероятно с далавери.

19

Анонимен

преди 6 години

Как да се отърва от тия апаши?

18

anon

преди 6 години

не разбирам какво не ви харесва. всичко което са ми предложили е било точно такова каквото сме говорили и подписали. ползвам 2 телефона, телевизия и домашен нет. А иначе името А1 - голям смях. Не става

17

Анонимен

преди 6 години

А ? Кво? Едно?

16

ined

преди 6 години

Че какво му е лошото на Ментел, още веднага разбираш че ще те преметнат

15

Булгаристан

преди 6 години

Бранд, ребрандиране и имплементация... Все популярни български думи.Към авторката:Ако не ти харесва българския език, не го ползвай. Ако все-пак решиш да ползваш български език, използвай българските думи, а не чуждиците, все-пак се пишеш журналист, редно е поне вашата гилдия да знае български, нали?

14

Анонимен

преди 6 години

Нов бардак със стари %ви

13

Анонимен

преди 6 години

Да ребрандират Боб и Близу на Б1 и Б2 като бананите с пижами - ще им отива на качеството на услугите. Подписваш договора и получаваш един голям...банан.

12

Хр

преди 6 години

До И на А1000000Действат като "АЛО ИЗМАНИЦИТЕ", За да те вербуват.Със сладкодумие ме омаяха с подарък и бързо бързо ми дадоха да подпиша договор, без да го прочета. По-късно през деня се усетих и отидох да се откажа, но...Несъм взела изобщо телефона нито договора

11

пепи

преди 6 години

на своите клиенти единно бранд изживяване за всички продукти и услуги в страните Е добре де - как ще ми го преведете това на нормален еcик.

10

man

преди 6 години

на кой му пука кога ще стане това събитие?

9

Анонимен

преди 6 години

До Шаран-БГаз съм на безсрочен договор от старите (не с ментаците, а с едни други), дето нямат "двойна секира". какво ли не ми предлагаха тия бастуни ("хиляди "безплатни минути" и безплатни умни телефони )само и само да преподпиша и да се кача "на новият влак с двойнете секири" ... ама греда! не знаят кой си имат насреща!

8

Шаран-БГ

преди 6 години

Те бяха първите и аз,шаранът, с едно френско апаратче им ставам клиент. Любезни, учтиви ,внимателни, даже и усмихнати - аз подписах едногодишен договор. Още на другия ден се оказва, че не е попълнен правилно документа, който урежда плащанията от моята банка към тях ежемесечно. Те ми го попълниха - аз само подписах - нали си имаме доверие аджеба. Три дена ме разкарваха, по-вече от 400 км изминах.Тия хубавици бяха като нилски крокодили ! Едва ги изтърпях една година !! Проклети да са !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Дано да си преосмислят цените, че имат най-скъпите такси за обикновения потребител.

6

Анонимен

преди 6 години

Да ги прекръстят на СМЕГМА.

5

Анонимен

преди 6 години

Наскоро си прекратих отношенията с тези см3шници и не съжалявам.Бойкот на тея бе3дарници!

4

ментел баце

преди 6 години

Както и да се преименуват си остават същия ***, лъжливи ***

3

...

преди 6 години

И В3 да се казва пак тая! За няколкото години в които им бях клиент тия успяха да ми пуснат 10 услуги за които не бях и чувал последно ми пускаха телевизия на телефона без да съм желал и искал, да не говоря за това, че ми пускаха телевизионни канали дето не съм ги и чувал и искал, но се оказа, че трябвало да ги плащам! За надписаните сметки при роуминг и други няма говоря! Направо да се кръстяв ВГЗ на клиента и това ще е най-праилното им име засега!

2

Анонимен

преди 6 години

каквото и да ребрандират и ментел и другите два, си остават много големи мошеници. абе не може ти периода на договора да ти е с едни цени, и ако не подновиш и договора стане безсрочен - двойна секира. това е издевателство и шантаж! как така ти ше държиш хората постоянно "на каишка" принуждавайки ги постоянно да преподписват, за да бъдат на "пропорционалната" цена!договор се подписва веднъж ... и точка!

1

И на А1000000

преди 6 години

да се ребрандират, МТЕЛ пак ще си останат най-калпавият оператор в БГ, Европа и света най-вероятно!!!!