49

ПАРОДИЯ НА ИЗБОРИ

преди 6 години

Да, ама няма да успее.....- ДЕРБИ МАЧОВЕ!!!!

48

БСП = ГЕРБ

преди 6 години

Все едно БОЙКО И КОРНЕЛЧЕТО!!!!! Поразителна прилика!

47

Бойко - вън!

преди 6 години

Важното е да се свали Меркел и настъпи нов ред на европа и света.

46

бивш германофил

преди 6 години

До СмехуркоТози световен ционизъм направи за смях германците - победени и унижени!

45

ротация

преди 6 години

До СмехуркоПЪРВО нека да свали Меркел! или това е уговорка в коалицията во век и веков!

44

Смехурко

преди 6 години

"Германия няма лидери. Шулц е по-зле и от Меркел. Всички провеждат една беззъба политика и угодничат на всички дори и на Ким Чен Ун"Бе не знам за лидери, но имат в пъти по-мощна и модерна икономика от Русия, германците живеят в пъти по-добре от руснаците.За Северна Корея да не говорим. То в Русия и Северна Корея друго освен лидери няма. Е, и стадо, разбира се.

43

Анонимен

преди 6 години

"Незавършил гимназия....Бивш футболист, кмет, поправил се алкохолик и собственик на книжарница"...Хора с такова образование, характеристика,професионална и интелектуална подготовка дори за бръснари не се допускат! Става ясно кой е издигнал до и в ЕС и нашичките некадърници "на и над" европейско ниво-депутати,комисари и прочие офисен планктон!За това и ЕС е заприличал на селска бръснарница-всякакви *** и Пульо си бъркат из дупките, "парларят"и смъркат,докато на "гости" ни дойдоха терористи!

42

ха

преди 6 години

На тоя, като му гледам партийносекретарското излъчване, и тоя поглед твърдо и уверено вперен в светлото бъдеще,и много ми замязва на незабравимия Никита Сергеевич Хрушчов!Същата осанка,и същата интелигентност!

41

хм

преди 6 години

И двамата са изключително внимателно подбрани за политици!Защо ли!?

40

анонимен

преди 6 години

псевдосоциалистьт шулц е в коалиция с меркел с какво точно се различава отнея сьс санкциите срещу русия или с бежанците и двамата са еднакви кактоказваме хвани единия удари другия изобщо не ми е жал за германия 1939 сьсипасвета сега паяк нека ги трепят и газят по улиците като са гмо мозьци бира инаденички и октоберфест

39

Ернст Телман

преди 6 години

До червена сганНякой ще ги прати при Роза Люксембург и Нарл Либкнехт

38

червена сган

преди 6 години

ГАРВАН НА ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ.......

37

Анонимен

преди 6 години

Германия няма лидери. Шулц е по-зле и от Меркел. Всички провеждат една беззъба политика и угодничат на всички дори и на Ким Чен Ун.

36

Анонимен

преди 6 години

Мартин Шулц е кре.тен от класа! Нищо смислено не е казал до сега, нито каква му е програмата, нито как ще оправя проблемте, които адресира. Той само напада Меркел като дете от яслата. Това не е политик. Никой нормален няма да гласува за него, за това и рейтингът му е толкова нисък. Меркел няма алтернатива, за голяма жалост! Тя ще управлява Германия отново в коалиция и то с този Шулц. Шулц не е излизал от управлението на Германия, така че той също е виновен! Ама никой не го казва на глас!

35

Некъф луд

преди 6 години

Ако Шулц смени Меркел, то това се равнява да се отървеш от едно голямо зло за да дойде друго голямо зло

34

x

преди 6 години

НА СНИМКАТА ШУЛЦ ГЛЕДА КЪМ ХОРИЗОНТА ДАЛИ КОМУНИЗМЪТ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ВЕЧЕ...ВМЕСТО ДА ГЛЕДА ДА ОТИВА В ГИМНАЗИЯТА И БЕЛКЕМ Я ЗАВЪРШИ.МОЖЕ И С /2-/.А СВАЛЯНЕТО НА МЕРКЕЛ СИ Е МЕЧТА И ХИМЕРА...

33

ХИ-ХИ-ХИ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Най-доброто право е да нямаш право!Дано взаимно да се унищожат!!!

32

гнусни комуняги

преди 6 години

До бгОткрихме топлата вода! Ура!

31

Анонимен

преди 6 години

Не е завършил средно образование?? Как да накараш хората да учат след като цяла европа е била управлявана от някаква калинка с основно- да слушат привържаниците за въвеждането на ценз за "Б" категория.

30

Циник

преди 6 години

И още нещо пикантно - зелените в Германия раздават "гутшайни" на афганистански бежанци! С тези "гутшайни" афганистанските бежанци могат да посетят публичен дом по избор и да освободят натрупаната сексуална енергия! Явно обаче са крайно недостатъчни - вчера в Мюнхен са арестувани 3ма афганистанци за "тройно изнасилване"...изредили са се на немска девойка...освободили са напрежението ...така да се каже