11

Анонимен

преди 6 години

До бльокТи виждал ли си съчма от чист иридий и работил ли си някога с иридий? Сплавта съдържа 90% платина и 10% иридий. Е едва ли е взета от еталона за тегли в Севър, но е точно за да не предизвика отхвърляне.

10

Анонимен

преди 6 години

До бльокВие нямате никакво чувство за хумор.Колкото до смъртта на Георги Марков гледай документалните филми в ютуб и ще разбереш, че след като той е твърдял, че е отровен, се е задействала цялата система. Никой не е открил никъде следи от рицин, а има само хипотези, като най-вероятно и потенциално вещество. А историята за чадъра е преекспонициирана. Дори Владимир Костов, който също е прострелян с подобна съчма отрича версията за чадър.

9

Анонимен

преди 6 години

До 10Две официални експертизи от Унгария /страната по онова време лидер в изследванията на рицина/ констатират,че в сачмата на Г.Марков не може да има количество рицин, способно да убие човек. За това разбира се се мълчи.

8

бльок

преди 6 години

До Анонимен 1До сега не съм чувал котки да драскат с иридиеви съчми!?

7

Анонимен

преди 6 години

От котешкото одраскване,най-много "страдат" мебелите,особено ако са скъпи.

6

Уважаващ писаните

преди 6 години

Да живеят котараните!

5

Анонимен

преди 6 години

Котешкото одраскване е вредно, но котешкото близане-не. Ако имате рана и оставите котка да я оближе, раната зараства бързо. Имам предвид домашни котки, обезпаразитени и ваксинирани.Уличните котки носят риск.

4

Котаряк

преди 6 години

Аз тебе да тричам и по тиквата ти с кубинки да потичам хахаха

3

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мерси за минуса комплексар. Хахах

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Горд собственик съм на персийско коте. Не може да диша без нас. Където сме ние там е и то. А тия дето мразите котките сте хора без вкус. По красиви животни от котките просто няма. Тигъра е просто шедьовъра на природата.

1

Анонимен

преди 6 години

Много! Още не се знае Георги Марков от какво точно е умрял, защото никой не е откривал рицин, а догатките бяха и за котешко одраскване.