34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34много си прав, следователно на всички останали ни е добре щом не си траем и всичко в държавата ни е цветя и рози защото такива неориентирани си протестират из цял свят

33

Анонимен

преди 6 години

700-те лв.са основна стартова заплата а не средната,тя е накъде два пъти по-висока,обаче по-лошото е че поооовечето полицайци за съжаление са ортаци с бандитите и както се изказа един познат адвокат наскоро"за кокошки няма прошки"...другото го знаем.

32

Анонимен

преди 6 години

То в българия протести правят главно айлазите с куп свободно време-разни прайдове..вегани..еко..зелени..пембени и т.н. нетрадиционно ориентирани!

31

Анонимен

преди 6 години

Тия хора които работят по хотелите почти денонощно и без почивен ден за 500-600 лв. С изключение на някои готвачи които взимат по 1000-1200. Е това на какво прилича. Било сезон - после щели да почиват. Ама то почти целогодишно си е така.

30

ОФЦЕ!

преди 6 години

МЕЖДУВПРОЧЕМ ИДВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН МОМЕНТ ЗА ПРОТЕСТИ! ЗИМЪС ПОЧВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО И ТОГАВА ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО ПЛОЩАДИТЕ! НЕГОДНИЦИТЕ ЩЕ ГИ Е СРАМ ОТ ЕВРОПА И ЩЕ КЛЯКАТ БЕЗКРАЙ! АКО ИСКАТЕ МЕ РАЗБЕРЕТЕ!

29

111

преди 6 години

да протестират и останалите и на тях да ги увеличат не като се заформи някой протест да има по няма и 50 души от които половината журналисти. Докато трае българската рая все така ще е е

28

и

преди 6 години

Разрешете на хората да защитават домовете и имуществото с максимална сила включително и с оръжие, и автоматично може да бъде освободена повече от половината полиция, а на останалите спокойно може да вдигнат заплатите и двойно. В началото ще има избити доста крадци но с времето България ще се превърне в рай за живеене без кражби и бандити, това е истината.

27

Гюнтер

преди 6 години

Значи,цял ден си бъркаш в скъсания джоб уж за,сленчоглед да чоплиш,подсвиркваш си и се обръщаш в обратнаъа посока когато ти показват че трябва да свършиш това за което ти плащат,заставаш винаги зад убийци,крадци и изнасилвачи,биеш протестиращи и хора търсещи правата си,и единствената ти работа е да скимтиш за оари и превилегии на султана...така ли бе,еничари.Мъърди със мъррди!!

26

Анонимен

преди 6 години

много ясно че ще ги захлебят лекичко инак като дойдат протести няма кой да държи тълпата.

25

Глупости

преди 6 години

Парите да постигнати резултати се дават 1 или 2 пъти в годината и са такива суми, че е срамно да се пишат, защото ако се разпределят по месеци се получава около 10 лв. + - 5 лв. Ако има увеличение за специфичните условия е друго. Г-н зам.м-рът трябва да прави разлика между едно и другото. Е так се настройват хората с-у МВР. МВР често бълва меко казано неточна информация. Така беше и за числения състав. Да са живи и здрави калинките. За тях винаги има пари!

24

ДО 25

преди 6 години

Работниците да го ........Заплатите за Полицаите , Депутатите , Държавните Служители , Ромите , Президента се Изплащат от Бюджета на Републиката .Няма как 1 милион работещи да издържат 6 милиона чакащи постъпления от Данъци .Днес България е Държава с НАЙ- ВИСОКИЯ ДАНЪК върху Заплатите - 51,6% ДАНЪК .Дори в Германия процента е 40 .

23

Анонимен

преди 6 години

А на работниците кога някой ще увеличи заплатите?Баш големите "бизнесмени" редовно ни се карат по телевизора че и 350 лева са ни били много!А държавата кога ще се заеме с тези дето изхвърлят работниците си на улицата и затварят предприятия?Кога ще се заеме с тези дето не плащат заплати?А напоследък всеки ден слушаме и гледаме за това!Как може държава без икономика да издържа огромна скъпоструваща и неефективна полиция!?Аа?

22

morelini

преди 6 години

До 23...трудно ще го разберете....

21

ДО 20

преди 6 години

Опитай още веднъж да се изразиш , за да те разберем .Съфорумец .

20

Анонимен

преди 6 години

Когато дупетатите си вдигат заплатите веднага си ги гласуват , а за другите не , нямало пари

19

morelini

преди 6 години

Забравих да ги поздравя и затова ми слагат минуси...Как са *** днес..надъхани и пикащи сярна киселина....

18

ИСТИНАТА ДНЕС

преди 6 години

Всички знаем че Полицаи да си е Огромна Далавера .Мисля че всеки Човек ще потвърди - Всеки един Редови Полицай строй Къща и Паркира нова кола пред Къщата си , децата му учат в Най-добрите Училища в България .Полицаите са средните заможни хора в Родина ни .

17

Men

преди 6 години

В испания най-вероятно 90% от полицаите не са престъпници...

16

morelini

преди 6 години

И до утре да слагате минуси все тая...истината е такава...Трябва да получават средната работна заплата в страната.В Испания редови полицай получава около 1700 евро,колкото е средната работна заплата за страната.Така е редно.

15

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Някой да е видял Беден Полицай ?