44

Анонимен

преди 6 години

Хелзинския комитет няма ли да се включи, че почна да става скучна темата?

43

Аре дъ въ видя!

преди 6 години

Нали Симеонов вече одговаря за ромите,председател на комисия е ,а каде е?Не се меси в мръсните работи само по Сланчака адреналинки гони.....

42

Анонимен

преди 6 години

".и аз щях да го набия", "учителят е гаден", УЧИТЕЛЯТ Е НАКАРАЛ УЧЕНИКА ДА НЕ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ И ДА НЕ КРЕЩИ, С ДРУГИ ДУМИ ДА НЕ ПРЕЧИ НА УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС ТОВА СЕ РАЗПОЗНАВА КАТО ЗАЯЖДАНЕ- НА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ С ОБРАЗОВАНИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА. ЕДНА УЧИТЕЛКА БЕШЕ КАЗАЛА ЧЕ ПОДОБНИ ИНТЕГРАЦИИ СА ОПАСНИ, ЧЕ ПОДОБНИ ИНДИВИДИ ТЕСТВАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ И С РЕАЛНИ ДЕЛА ДО КЪДЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ- КАКТО СЕ ВИЖДА ДО КОЛА И ПРЕБИВАНЕ- ТОВА МОМЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИНТЕГРИРАНО НА ПОЛЕТО, СРЕД КОЗИ, МАГАРЕТА И ЖИВОТНИ.....

41

\

преди 6 години

Въоръжено нападение над учител по време на изпълнение на служебните му задължения?Такива нападения над учители и медицински персонал не ги ли приравниха в закона с нападение на полицай?

40

Svidetel

преди 6 години

Такива са 90 процента от ,,гимназиите,, в малките градчета- шведите там не знаят да четат и пишат. Така е и в т. наречените проф. гимназии в по-големите градове. 90процента от училищата са ненужни., там не се учи нищо , само се забавляват и хранят шведи.

39

Анонимен

преди 6 години

КЪДЕТО ЕВРЕИТЕ СА УСПЕЛИ ДА ДОКОПАТ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ПОСТАВЕНИТЕ ОТ ТЯХ МАРИОНЕТКИ,КАТО В САЩ,ЕС И У НАС ,ТАМ ЗА БЕЛИЯ ЧОВЕК ХРИСТИЯНИН НАСТЪПВА ИСТИНСКИ АД,ЗАЩОТО ВСЯКАКВИ ТЪМНИ ПРИМИТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ СЕ ПОДСКОКОРОСАНИ ОТ ЕВРЕИТЕ РАЗПИЩОЛВАТ,ГРАБЯТ ИЗНАСИЛВАТ УБИВАТ БЕЛИЯ И ПАРАЗИТИРАТ НА НЕГОВ ГРЪБ И Я НЯКОЙ Е ПОСМЯЛ ДА СЕ ОБАДИ ВЕДНАГА СОРОСОВИ НПОтА ЕВРЕЙСКИ КОМИТЕТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАПОЧВАТ ЯК ТОРМОЗ НА ТОЗИ ЧОВЕК С ОБВИНЕНИЯ ,ЧЕ Е(РАСИСТ,КСЕНОФОБ) И ИЗПОЛЗВАЛ ЕЗИКК НА(ОМРАЗАТА)

38

Анонимен

преди 6 години

САДОВО ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ АСЕНОВГРАД.

37

Хасан

преди 6 години

Вчера зареждах колата с гориво и ми викат: бензина 1,80 лв. и като извадих кола от багажника и ги подпуках.Кой са те, да ми казват на мене, колко ще плащам.Дойде полицията й тях бих с кола .Писаха ми забележка и я подписах, че повече няма да правя така .....

36

Шабан

преди 6 години

Всички сме едни страхливи палячовци.

35

Анонимен

преди 6 години

Роднините на побойника,които смятат че той е невинен,са потенциални престъпници,насилници,които мислят,че да вземеш кол и да пребиеш някого,в случая-учител, е нещо съвсем в реда на нещата?!

34

Анонимен

преди 6 години

Защо не знае,трябва да го съди.Ученикът-насилник трябва да бъде изключен,съден и да завърши,като частен ученик,тъй като проявява агресия и е опасен за обществото.Иначе,неговите съученици,които смятат че съученикът им е"добро момче",са утрешните насилници,те трябва да видят,че в България има закони.Те трябва да станат по-строги към подобни прояви,апропо.Трябва да се върнат поправителните училища и трудовите войски.Не отмъщение,а справедРодителите му,трябва да платят щетите,нанесени на бития учити

33

Анонимен

преди 6 години

ако не бяха *** а българи, нямаше да пишете такива глупави статии - да ги оневинявате и прикривате!

32

Анонимен

преди 6 години

Къде са ТВУ-тата?

31

Анонимен

преди 6 години

Тука римата ми хареса! :-)

30

Анонимен

преди 6 години

Пресявайте си учениците и студинтите, защото България се напълни с неграмотни хора с висше образование, а точно такива ни докараха до тук !

29

Анонимен

преди 6 години

На 18 ! Съд "до дупка" за нанасяне на телесни повреди! Къде гледат' заптиетата" или само "форми" искат!Къде е прокуратурата? Къде са "бързите" процедури в съдебната система?Къде са "заеб..евро" законите?

28

Анонимен

преди 6 години

Този интелект не е на средношколци... Върнете си ги там , където им е мястото, иначе следващата новина ще е : "студенти брутално пребиха професор във вуз"

27

до Някой по долу

преди 6 години

Критерият е че, ако няма ученици се закриват паралелки и се намалява бюджета на у-щето. Затова на 13ти септември директорите звънят на пенсионираните учители да изкарат още една година, а те от своя страна обикалят маалата с цел набавяне на бройки за пред МОН

26

Анонимен

преди 6 години

Учителят не трябва да го съди, а училището да пусне жалба до прокуратурата и от там по служебен ред. Учителят да съди училището за това ,че не му усигуряват приемливи условия за труд.

25

Анонимен

преди 6 години

Тези "ученици" по кои критерии са стигнали до средно образование?!? Българиооо... В тая държава има ли нещо наред ???