13

хохо

преди 6 години

Ами защо трябва да има причина за проверки при условие, че това е час от работата им и трябва да си я вършат. Иначе за какво ще им дават заплати?

12

Тъпак

преди 6 години

За какво ще се напъват да работят? Никой не е казал, че трябва да си оправдаят 15% нови заплати. Само тормозят обикновенния човек.

11

Анонимен

преди 6 години

Катастрофите ще намалеят ако не се дават книжки на куцо кьораво и съкато! От 30 години шофирам нямам нито една катастрофа. Имал съм дребни нарушения които всеки един неволно е правил. Прекаленият светец и богу не е драг. От моят дългогодишен опит по пътищата в страната и европа съм установил че има много самонадеяни които нямат потенциал за шофьори но пък да сметка на това имат високо самочувствие и натискат газта до ламарината. Точно тези правят най тежките катастрофи с жертви.

10

Анонимен

преди 6 години

Като се крият зад завоя надали ще намалеят катастрофите и жертвите.

9

Анонимен

преди 6 години

Един ден да работят хората и по новините ги пишете вече.

8

Анонимен

преди 6 години

сутринта слушам по радиото "400 човека без книжка се хващат всеки месец"ама то ние ги фащаме, те ги пущат!

7

катаджия

преди 6 години

Ау,мамо,децата почнаха училище-скъпо,ток-скъп,разходи много,аууу ...шъ въ спирамгответе портфейлите.

6

Анонимен

преди 6 години

Сигорно затова ония си имат инструктори ми се научиха и българи да ходят при тях та положението розово но има и учени роми та знаят де да ходят а не като при тия и тия сас приоритет що сетете се

5

Анонимен

преди 6 години

А ще конфискуват ли фалшивите купени книжки на ония неграмотните дето не могат да приказват на български камо ли да четат и пишат?

4

Причина и следствие

преди 6 години

В България смъртните случаи по пътищата ще намалеят, когато намалеят катастрофите. Катастрофите ще намалеят, когато намалеят милионите нарушения, които се правят всеки ден в България. Нарушенията ще намалеят драстично, когато КАТ заработи. КАТ ще заработи на куково лято....

3

Еврден???!!!

преди 6 години

Цитат от подзаглавието: Причината е 21 септември - Еврден без жертви на пътяНякой знае ли какво означава Еврден? В речника такава дума няма, а сега е много лесно да се вкара в речника всякаква безмислица.

2

КАТ ООД

преди 6 години

Ден година храни!

1

Анонимен

преди 6 години

Стига бе!Нали караме денонощно и целогодишно на фарове защото те били гаранция за намаляване на катастрофите!А защо става обратното