40

Счетоводител

преди 6 години

НАП и държавата не случиха с момента за тази проверка. Трябваше преди това да направят някои други проверки, следвани от промени в законодатеството и едва тогава да започнат проверки за касова наличност. Ефекта щеше да е несравнимо по-голям.

39

Шило

преди 6 години

Каквито управниците,такива хората.Разликата е само,че едните бъркат в държавната каса,а другите в собствената си.

38

Анонимен

преди 6 години

До руснакМи ела давай ти вместо мен по 100 лв. на месец за банкови такси за парични преводи и услуги а ако банката я източат и фалира си продай панелката и бъбреците за да ми изплатиш загубите и съм ОК. Не те ли устройва? Щото ако не те е стройва що ме набутваш мен с тъпитe си идеи?

37

Анонимен

преди 6 години

Вижте също в колко служби на НАП има хора от един и същ град, защото имат високопоставен служител от същия град. Но тези по-долу нямат нужния ценз да изпълняват възложената им работа, което съответно се отразява на качеството и. И бюрокрацията става като раково образувание.

36

Тъпи

преди 6 години

Бедна държава търси повечко и много пари .Вие виждате че НАП унищожава БГ бизнес по този и различен начин ,но богатите политици и *** си живеят спокойно без закачки .Какво стана с четири-те тона суджук ,собственика се отказа от бизнеса и напусна страната .Аз бях същия ,след разни глупости,измислици и лъжи от НАП продадох фирмата и напуснах БГ .Жалко за толкова красива България която се руши .

35

Анонимен

преди 6 години

Значи всеки собственик на фирма който има реални притеснения че сценария с КТБ може да се повтори и парите му да изгорят и за това не си държи парите в банка е неадекватен или престъпник. Тоя шинел нападжииски е или много нагъл или много кух

34

Анонимен

преди 6 години

Този *** би следвало да бъде уволнен в една нормална държава. Ако има доказателства за някоя фирма - да ходи да я провери. Да изкарва едва ли не престъпници всички фирми дето не искат да са зависими от банки че и да дава акъли какво било адекватно е върха на нахалството.

33

Анонимен

преди 6 години

Алоу министърчето на финансите, може да лъжеш бабите и дядовците, ама хората дето живеят в чужбина - не - я изброй в колко страни на ЕС НЯМА огранчения за плащането в брой. МАЙ ще излязат повече от тези които са сложили рамки и тавани.Какво ли не правят наште мошеници да изстискат парите от хората и да ги откраднат.

32

Анонимен

преди 6 години

Евреите инвестиран всеки спечелен долар обратно в бизнес, а българина използва парите от фирмената си каса за да си купува къщи, коли и яхти. Затова и не може да развие бизнес, като евреите.

31

Анонимен

преди 6 години

Гледат така, защото ги мързи да броят пари и да връщат ресто. Закърнели са им мозъците. Гледат като слабоумни.

30

Анонимен

преди 6 години

"В Сащ ако платиш айфон в кеш щете помислят за престъпник."В Англия дори и вечерята в ресторанта ако я платиш в кеш и вече те гледат като престъпник.

29

Capital

преди 6 години

До 24Когато моят шеф купи кола на любовницата си (води се на фирмата разбира се) не е ли реално краен потребител ?Служи и да обикаля кафетата и не създава никаква добавена стойност !

28

Туск

преди 6 години

До АнонименАйде, бе. Повервах ти определено. САЩ са държавата, където няма никакви ограничения за плащане и носене на пари в брой. За тва е норвална държава. А, не като при нас посткомунистически феодализъм, с елементи а фасадна псевдодемокрация. Лично съм плащал в кеш пара аудиотехника за 10 000 долара в Чикога в магазина и никой не ме е мислил за престъпник. Недей да лъжеш хората. Само сееш масова дезинформация. Бас ловя, че дори не си мърдал и до съседния град, камо ли да си ходил в чужбина.

27

Анонимен

преди 6 години

Автомобила, горивото и консумативите му не ги признават за разход. Наема на офиса е без договор по настояване на хазяина. Съответно ток, интернет - не са разход. Плащания за мобилни приложения също. Костюми и обяди също. Значи - фирмата ми от въздуха вади печалба без лев разход. А сега дерибеите ще ми казват и колко пари да имам в касата. Просто се махам в друга държава и тука шиши и ББ да си бъркат по джобовете!

26

Анонимен

преди 6 години

В Сащ ако платиш айфон в кеш щете помислят за престъпник.

25

Анонимен

преди 6 години

До кристаАко всяка фирма си плащаше данъците нямаше да липсват пари на държавата.

24

криста

преди 6 години

То на държавата и липсват пари тръгнали фирмите да глобяват...

23

Анонимен

преди 6 години

Повече от 50 процента от фирмите държащи 1 милион в брой нарушават законите.Никой нормален човек няма да държи толкова голяма сума в брой.

22

Анонимен

преди 6 години

Защото ДДС е данък точно за крайния потребите. Така е измислен.

21

Анонимен

преди 6 години

Еврика! Открили са нов начин за източване на предприятията. 1 милион лева служебна каса в личната каса на шефа. Ако това стори касер, ще го съдят за кражба. Трябва да ги съдят за кражба на касата на предприятието.