3

икономист

преди 6 години

За съжаление сте прави, ЧЕЗ ни обра, но не без благословията на политиците и отчисленията за тях. Новите собственици ще са тези които преложат най-много странични облаги. Какво мислите ще стане с летище София. А държавата трябва да бъде най-добрия мениджър и всички тези мега структури да са държавни, защото са стратегически и свързани с националната сигурност.

2

Ори

преди 6 години

Та дами и господа, разбирате ли в каква абсурдна ситуация живеем? Значи спорад нашите родни политици, икономисти и всякакъв друг род мошеници цената на цялата електропреносна мрежа + сгради + трансформаторни подстанции е струвала 281 мил. евро, това е цяла западна БГ, а новината от днес забележете, че само един МОЛ: "сделката за The Mall, цената ?156 млн"... Това са грабежи, до когаПрочети още на: dnes.bg/sofia/2017/09/21/kzk-razreshi-sdelkata-za-the-mall-cenata-156-mln.353900"

1

Анонимен

преди 6 години

Тези чешки крадци, разпродадоха почти всички активи на компанията. От пет-шест години захранват почти всяка сграда, от една точка. Навряха си персонала в един оупън спейс кимизарник на цариградско шосе. Който ги купи,ако е нормална фирма, а не дскомрушветчискомасонски запъртък, много ще си блъска главата.