14

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Нормалните хора НЕ СЛУШАТ ЧАЛГА .

13

А1

преди 6 години

До Анонимен 10А Райна си е известна само сред тези които преди 10 години я слушаха и толкова. Когото и да питаш от днешното младо поколение никой няма да знае коя е Райна. А пък това изказване, че тираджиите я слушали направо изби рибата. То голямо постижение е това. Все едно каза, че всички професори, доценти и ядрени физици я слушат, че да е повод за гордост, а то някакви тираджии. О хо хо.

12

А1

преди 6 години

До Анонимен 10И,какво е пострадал Коцето,я ме светни. Концерти ли не изнася,участия ли няма, заведение в студентстки град ли няма? С това ли е "пострадал"? Че то ако така страдат хората дай Боже всекиму такова "пострадване". Като гледам по сайтовете заведението му "Клуб 33", ако не се лъжа всяка вечер се пръска по шевовете. То много е пострадал Коцето. Арестували го били. Ми ако е така аз него виждам зад решетките нещо пък не знам. Човека си живее на пълни обороти,мацки покрай него колко щеш

11

А1

преди 6 години

До Анонимен 9Какви партита бе, какви концерти ти се привиждат? Ти тая от кога не си я чувал да пее, защото аз поне от 10 години не знам някъде да е изнасяла концерт? По скоро може да се говори в минало число ИМАЛА Е КОНЦЕРТИ, ИМАЛА Е ПУБЛИКА, а сега, какво има? Ни концерти ни публика. Така, че стига си баламосвал хората с неща от далечното минало. И, колкото и да е изкарала тогава те броените пари свършват. Така, че аре у лево, а.

10

Анонимен

преди 6 години

пълно е със завистници. Да, работата с Коцето се разсъхна и кой пострада - ами Коцето- Днес не е толкоав известен, даже го бяха арестували, а Райна пак си е толкова известна, ако не и повече. тираджиите само нея слушат-

9

Анонимен

преди 6 години

защо да не си ги изкрава сама - като отиде да пее на частно парти може да си докара и до 15 000 лева. Има и концерти, събира по 10 000 души и отгоре. Има публика жената, прави пари. Пей и ти като нея.

8

Анонимен

преди 6 години

Аууу! Ква русалка съм!

7

А1

преди 6 години

И, какво ли прави в Италия ? От къде пари за този луксозен живот? Тя ли си ги изкарва и как? Или някой я издържа и защо? Преди време май беше се напънала за семейство, деца и т.н. Работата обаче с Коцето се разсъхна и всеки пое по пътя си. Не знам,какво демонстрира с тази фигура,но скоро няма да има значение как изглежда,защото времето върви,а след нея няма никой. Изобщо хиляди въпроси, но така е като се навира на хората в очите. Да прави,каквото си иска живота си е неин, но поне до сега празен.

6

11

преди 6 години

Нещо сте се объркали - тая не пее, а свири.

5

Анонимен

преди 6 години

Хубава е.Изглежда много женствено.

4

Абе...

преди 6 години

Не знам как я поддържа тази "идеална форма", защото яде за трима. Преди години в "Биг Брадър" постоянно плюsкаше, само за ядене говореше, даже май се и скара с някой заради храна.

3

С Ботуша

преди 6 години

По простотия тази е женският еквивалент на Бойко Борисов. Прочела е само една книжка за оцветяване на Уинкс клуб.

2

Анонимен

преди 6 години

Много добре изглежда.

1

Анонимен

преди 6 години

Симпатяга е и не е по фолкаджийски проста, но да не ти е в къщата.