11

ognyanz

преди 6 години

До 10: Оправдавай ги, оправдавай ги. Родителите от етноса точно от такива като теб имат нужда за да продължат да нападат учители. А децата им с години "учат" и накрая дори не знаят да четат и пишат български.

10

Анонимен

преди 6 години

А колко по - просто би било, ако учителката просто беше пуснала ученичката да се преоблече!! Културно и по човешки. Учителката се е държала вироглаво по комунистически. Дълбоко се съмнявам, че фактите са точно такива каквито ги представяте, т. е че учителката не се е държала грубо. Едно разстроено дете нито е способно да възприема знания, нито да стои в час. Опитите на учителката да го задържи в час са били POINTLESS! - ако някой не разбира англ.- БЕЗСМИСЛЕНИ И ЛИШЕНИ ОТ ОСНОВАНИЕ. Чист инат, по - просто казано.Взела е и телефона... Авторитет по този начин не се налага, като си учител, не знач

9

Анонимен

преди 6 години

Срам !!!Тези хора си дават нервите ,за да възпитат и създадат едно грамотно общество,а получават ето това !!Ефективни присъди за това цинично и дръзко поведение на майката ( въпреки че заслужава удар с лопата зад тила, да прихълца веднъж и да си прибира селския г,ъз ***.н )

8

Анонимен

преди 6 години

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ДРЕСЬОРИ, КОИТО СЕ СПРАВЯХА МНОГО ДОБРЕ.

7

Анонимен

преди 6 години

Според мен въпросния етнос трябва да почне да живее от труда си, съобразен с квалификацията им. Тогава който може - ще се интегрира, каквото и да значи това.Но аз не искам повече да отглеждам бивши, настоящи и будещи престъпници против волята ми! Меркел и мераците й са ми през оная ми работа.

6

дърт

преди 6 години

А защо не са осъдили учителката, че е нарушила "правата" на детето?

5

Апартейд (отделени)

преди 6 години

Скоро на всички ще стане ясно, че сегрегацията не е толкова лошо нещо. Трябва да си има отделни училища за етноса. Даскалите в тях трябва задължително да владеят поне едно бойно изкуство и да са завършили ветеринарна медицина :)))

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Етноса е ясен - сигароми. Бият даскала, защото не им стига веществото под шапките да научат азбуката.То затова някои от етноса им гледат някое от децата им да е направено от БГ-специалист - да има кой да смята после в катуна.

3

Анонимен

преди 6 години

Пишете етноса, не бъдете толкова свенливи!

2

Дедо Ви-Даскала

преди 6 години

Някакви бавноразвиващи се щураци (гледам ги по ТВ-нерпълнолетни сигароми, единия с БГ име Атанас) бият хората, които се опитват да им вкарат някоя буква в *** глави. Мисля, че родителите на маймуноподобните гейчета трябва да полежат в затвора. Или кухарите да си лежат присъдата след като станат пълнолетни....*** прости... хомосексуалисти...Да ги *** у простаците генетично увредени!

1

Анонимен

преди 6 години

Бг драмите продължават!