5

Край

преди 6 години

Е това дело е типичен пример че ако полицията не бие - управия нема. Това е дело е излишно и безсмислено харчене на пари и няма да доведе до НИЩО.

4

Анонимен

преди 6 години

"Днес, никой от израелските граждани не се яви като свидетел по делото."Направо задраскайте израелските искания от делото. Крайно несериозно е да губят времето на съда с дело, на което не си правят труда да присъстват.

3

Щирлиц

преди 6 години

Още димеше взривеният автобус,когато Израел обвини Хисбула за атентата.После започна дъъълго идентифициране на атентатора-намериха документите му,пък не били неговите/?!/,били фалшиви,после-а,истински са.И защо точно този човек да е атентаторът,след като просто може да е носел багаж,който да изпрати по автобуса?Нескопосана работа на нечии тайни служби,само Господ знае засега чии.

2

Хм

преди 6 години

Тия бомбастични искове не са току така!Идеята на Израел е да получи коз срещу Хизбула и то за наша сметка.Едно решение на съда би им позволило да конфискуват всякакви банкови сметки,обявявайки ги за такива на Хизбула.Обаче българската държава би допуснала сериозна грешка да се ангажира с такава позиция без НИКАКВИ доказателства.Впрочем,много е вероятно тоя атентат да е дело на МОСАД,кой знае...

1

Анонимен

преди 6 години

И от кого очакват да си получат обезщетенията?