30

Анонимен

преди 6 години

Не са дали процент от печалбата на който трябва и вече гледат как да им вземат парите елате да ви дам заплатата на 30 ти взимам то така стана обрулиха ни като шишарки колко *** народ сме срамувам се,че съм Българин

29

Анонимен

преди 6 години

Гадове! Вместо да ги дадат на отговорно съхранение при Шиши

28

Ormal

преди 6 години

Tova sa bg chastni bankovi filiali i tehnite bankomati, firmi za recycling, izkupvatelni mesta za vtorichni surovini, bilki, divorastiasti plodove...

27

Ъъъъ ...

преди 6 години

До 24 АнонименЕх,колективното подсъзнателно на българина е да присвои за лични цели вземе родовото имане/гърненце с жълтиците- Завист и тесногърдие! Общо взето от няколко години насам криминалитетът /нелегалният бизнес/ е на мнение, че парите в БГ изчезнаха и май са се насочили към сухото на легалният бизнес!пп. На кого папането и ****е вече нестига, м?

26

Анонимен

преди 6 години

Всички разбрахме че тиквата окради парите от милиардите кредити и сега гледа лакомо в касите на хората!

25

Анонимен

преди 6 години

Държат трънки. Водят се че са там. Ама и те ***, на 5% дивиденти - ми вадете ги тия пари , какво стоите и чакате да стане 30% дивидента и съвсем да увяхнете....

24

Анонимен

преди 6 години

Май никой не разбра, че това са счетоводни записи а не реални пари в касата. Проблемът е, че в касата ги НЯМА защото са раздадени като заплати на джоб, а работниците са осигурени на МРЗ или като рушвети някъде си. Проверките на НАП целят установяване на празни каси при счетоводно записани милиони в отчетите.

23

Анонимен

преди 6 години

Оставка на малоумното правителство!!! Покажете парите къде са, че Бойко окради всичко в хазната!!! Оставка!

22

42

преди 6 години

Разплащанията в брой се отнасят само за покупка на движимо и недвижимо имущество, не и за операции с финансови инструменти. А парите, всеки може да си избира къде да му стоят. Остана да напишат и закон, че над определена сума задължително стоят в банка.

21

Тъпи

преди 6 години

Аз не искам моите пари в банката ,за какво да им помагам като ми взимат големи такси от преводи и други .Само за да изтегля 10 000 хиляди лева ми взеха 80 лева такса .Среден пръст за НАП и БГ закони които не защитават Българския малкия и среден бизнес

20

Ъъъъ ...

преди 6 години

До зайчето бъниДа не раздават бре! :)) незнаех че работят към социялните и фирмите РАЗДАВАТ от съжаление над изработеното и онова което е сключено по договор подписан от двете страни! :)) Една трета страна решила /НАП/ да раздава справедливости обаче и да секне канчето на фирмените помощи за социално слабите си работници! -:)) Глупости! пп. явно догодина никоя фирма няма да декларира касови наличности ще ги ... ! -:))

19

ПЕТРОВА

преди 6 години

ДО 12 ГРЕШИШ ТОЧНО ОТ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ ГИ ХВАЩАТ ЗАЩОТО ДЕКЛАРИРАТ НАЛИЧНОСТ В КАСА В СЛУЧАЯ НЕ МОГАТ ДА ДЕКЛАРИРАТ ФАЛШИВИ ДАННИ ЗАЩОТО ИМА ОТЧЕТИ КОИТО СЕ ПРИЛАГАТ КЪМ ДАНЪЧНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ИМА ОПР, ОБОРОТНА ВЕДОМОСТ, БАЛАНС ОТКЪДЕТО Е ВИДНО.

18

зайчето бъни

преди 6 години

ТАКИВА ОГРОМНИ КАСОВИ НАЛИЧНОСТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ КОГАТО СЕ РАЗДАВАТ ЗАПЛАТИ НА ЧЕРНО.

17

Анонимен

преди 6 години

Всъщност 1300 фирми с 1 млн касова наличност са твърде малко. ако отворя регистъра и ги подкарам по азбучен ред, сигурно ще намеря поне 600-700, за които е ясно че имат такива наличности.

16

Анонимен

преди 6 години

До Елементарно Уотсънфирмите си държат парите в кеш, защото следващия път когато поредната "КТБ" фалира, да не фалират и те покрай нея. Отделно, поради простотии в законодателството някой тръгва да те съди и осъжда без дори да си уведомен за това. И един слънчев ден, сметката ти е запорирана без дори да си имаш идея защо.

15

Анонимен

преди 6 години

А от НАП вместо да правят такива статистики, защо не направят енда колко фирмени документа служителите им загубват? На всяка проверка - едно и също - загубват някой документ и ако си дал оригинал се чудиш как да оправиш техните каши. Крайно време е фирмената информация да е защитена така както личната. То сега всеки конкурент с връзки може да получи информация относно доставчиците ти, парите ти в наличност, цените на които копуваш и продаваш, клиентите ти и т.н.

14

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо *** изтриха поста ми, в който написах малко вътрешна информация, че над 1/3 от тези фирми с пари в брой са с гръцки, арабски, талибански и други манг---алски собственици, че и от нашите такива ?И че в Германия, Италия, Гърция парите в брой са над 70% от парите в обращение ?

13

:))

преди 6 години

До 10 АнонименЗа какво става въпрос, а ни светни? Имат пари дайте да им ги вземем? Що имат пари-касови наличности- а тез знаят да правят бизнес, което е зле явно за българина!

12

до 11

преди 6 години

Ами тези пари в касите са от недекларирани делавери бре и нямат нищо общо с данъчните декларации.

11

:))

преди 6 години

До Елементарно УотсънСупер! Според теб като си платиш данъците оставаш без пари! -:) *** тоси пише по отчетите дали имат тези фирми задължения към нап и дали са си платили бре! -: ))