14

42

преди 6 години

Браво! Само така. Великобритания може да си позволи да бъде независима. Ние да му мислим с нашите разкрачени дупедавци евроатланти и еврохомота, които ни вкараха в деветия кръг на ада.

13

Анонимен

преди 6 години

А-а-а, не! Аз на нейно място веднага давам 200, в брой, в кашони. И бягам тутакси - далече, по-далече от този разпаднал се вече съюз. Поредния разпаднал се вече съюз. Всяко нещо си има край, нали? Само луканката е с два края.

12

Анонимен

преди 6 години

Германците платиха за 20000 жилища, повечето в Украйна (Полтавска и Харковска области) и в гр. Рославл в Русия.Строиха ги разни фирби, в т.число и български, но плащаха германците, не са давали парите директно на СССР.

11

Анонимен

преди 6 години

ДА ГИ ВЗЕМАТ ТЕЗИ 20 МИЛИАРДА И ДА БЯГАТ, ЩОТО ТЯ МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНЕ БЕЗ ДА ПЛАТИ НИЩО.

10

Илиян до 9

преди 6 години

Имаш много здраве ти. Потърси в нета филма : "тайна западная група войск" и ще ти се изясни. Поне се надявам.

9

Анонимен

преди 6 години

Имаш много здраве Илиянчо. Германия плати, а Главболгарстрой построи жилища в Русия и Украйна. И не милиарди, а милиони. Мога да ти кажа и други неща, но се съмнявам в ползата. Със здраве.

8

Анонимен

преди 6 години

Редакторът знае ли значението на думата "оферта"? Едва ли, след като на практика е написал "Предложението ще бъде предложено".

7

Илиян

преди 6 години

Чичо е почти прав. Срещу солидна сума Западната група съветски войски се изтегли от Източна германия. Русия пойска няколко милиарда долара за да си изтегли войските по-рано. То изтеглянето беше нейзбежно. Руснаците аргументираха забавянето с това, че няма жилища за офицерите и казарми за войската. немците платиха бая дебела сума. И тя типично по руски влезе в джоба ба някой. Офицерите бяха настанени в палатки и бараки.

6

Анонимен

преди 6 години

*** т'ва капаро, нали? За да започнем да си говорим, става дума за пари все пак. Признаваме, че дължим пари, демек, а е тука за начало едни 20 млрд., във ваша валута.

5

Анонимен

преди 6 години

Аре сбогом любима..

4

Анонимен

преди 6 години

Чичо, нещо ти отслабва паметта...На времето Великият Съветски съюз с танкове получи половин Германия, а за времето за което ти говориш - предателя Грбачов, продаде кръвта на героите.

3

Анонимен

преди 6 години

До Чичо,Кви тъпотии говориш? ФРГ беше независима Германия, която просто си върна окупираната територия, възползвайки се от загубата на студената война от агресора СССР.

2

Чичо

преди 6 години

На времето за почти същата сума ФРГ си напазарува от Великия Съветски съюз източната част на Германия

1

българина

преди 6 години

То при напускане обезщетение трябва да искат за вредите... Както и всеки друг