43

Професор

преди 6 години

Да се забрани на турски айпита да имат достъп до български сайтове. За да може да се води един интелектуален и смислен диалог между европейци морошещи на скъпи парфюми и качествено уиски а не някакви крясъци на анадолски варвари с потури миришещи на овце и крави.

42

До осман

преди 6 години

Абе тоя е баща ти бе ***

41

Професор

преди 6 години

Данс да се самосезира и да пратят "осман" в Белене да стане обяд за прасетата. Той обижда Християнството. Това, че има попове които са различни не е нещо лошо. Трябва да бъдем толерантни. Осман е комунист. Комунистите на caпун! Слава на САЩ! Да живее Демолрацията! Повече гeй паради и да бъдем горди!!!

40

Осман

преди 6 години

Как се казваше оня поп дето си показваше миpизливата гноясала *** по скайпа и го даваха по Господарите? А пeдeраси такива? Хем се eбeте в гъ3a хем обвинявате други?

39

Осман

преди 6 години

Дали ще си лягам или пия хапчетата си е моя работа. Лaпaйте ми *** бушмени такива. Като не можете да пишете смислени коментари започвате да обиждате. Айде нека и аз да обиждам. Да стана един от вас. Но е невъзможно за мен. Айде лaпайте суджуци гьoтверени такива.

38

Анонимен

преди 6 години

Рижавия да не се пъчи много като пуяк, да не му увисне coпoлa... Ако има *** да му скочи и да го отупа, не да се плюнчи по екрана. Такива герои сме ги виждали.

37

Джон Българина

преди 6 години

Май най-добре е да се пише Анонимно, че моята космическа нация па литна някъде...

36

Осман

преди 6 години

Аз май съм шизoфpeник

35

Анадолски

преди 6 години

Европейците полека стават neepacи като нас анадолците

34

Осман

преди 6 години

Китай няма интерес от обединена Корея под амер.власт. Американците имат интерес от война. 20 трилиона долара е дългът им и расте. Но при война американците ще пострадат. Това разбира се не вълнува ционистката върхушка там. Те гледат да печатат долари. Тръмп е нещо като Жириновски но има ефект от него. Дано няма войни. Всички хора да живеят в братство и мир. И в Писанието е казано: Плодете се и множете но не слушайте Дявола. Амин.

33

WTF

преди 6 години

Иран и Венецуела имат нефт, до който САЩ нямат достъп. Нищо повече или по-малко. Северна Корея е реален проблем наистина, на целия свят.

32

Осман

преди 6 години

до Анадолски А аз бях на 5

31

Осман

преди 6 години

В Украйна (не знам 30 или 40 милиона са) има българско малцинство. Те имат право да учат История, География и т.нт на майчиния си език. Българските политици недоволни. Нямали права. Ама не си гледат в собствения двор. Много разводнихме темата. Нека да приключа. Тръмп е бизнесмен. Човека гледа да продава оръжия. Няма да нападне пръв. Ако нападне ще има големи сътресения в икономиката защото Ю.Корея ще си отиде. Пък и Китай няма да позволи.

30

Анонимен

преди 6 години

САМО ПРИКАЗКИ И НИКАКВО ДЕЙСТВИЕ!!ЕДИНЯ СЕ ЗАКАНВА!! ДРУГИЯ СЕ ЗАКАНВА !! САМО ПЛЯМПОТЕНИЦИ!!!ИСКАМ ДЕЙСТВИЕ!!!

29

До до Анадолски

преди 6 години

Еми радвай се тогава...кво да ти кажа:-) :-) :-) :-) Нали това чакаш от години:-) :-) :-) :-)

28

3лaтko жeлeв

преди 6 години

Аз обичам ромите (турците) защото само те ме npackaт без пари

27

До Анадолски

преди 6 години

Еми радвай се тогава! Кво да ти кажа...:-) :-) :-)

26

ДО Анадолски

преди 6 години

Целта на Европа и Америка е да ви накара да се чувствате силни.Да се чувствате горди от вашата Държава и сатанинска Вяра .Целта е да си повярвате и да вдигнете вой да ставате велика сила.Както навремето Хитлер!!! Сега всички мълчат на нападките на Ердоган защото още не е дошъл момента.Сега ви подаваме пръстче но точно когато дойде момента да ни отхапете ръката ще видите както е да се обградени от Врагове в лицето на всички ваши съседи и всички велики сили!Всички неистово желаещи Унищожението ви!

25

Осман

преди 6 години

В БГ пускат "новини на турски език". На хартия от 17:10 до 17:20. Реално от 17:12 до 17:18. Патриотите реват:Не щем! По турската 24 часа TRT KURDI. Все едно БНТ Тюрк. Музика. Филми. Излиза министър от турски произход и говори по БНТ на турски. Представяте ли си? И обществото мълчи. Няма проблеми. Знаете ли какъв е шефа на МИТ днес? Кюрд. 60 депутати от управляващите пак кюрди. Лидерът на Опозицията. Партия на Ататюрк пак кюрд.Е, да ми излезе един министър и да говори на турски за проблемите в Бг и аз да кажа Евала.

24

младен

преди 6 години

"Като добри приятели и съседи, ние и всички други трябва да си поставим за цел да им помогнем да си върнат свободата, да си възстановят държавата, да си възвърнат демокрацията", каза Тръмп"Айдее....пак ще черпят с демокрация тия дето не я искат.