142

А така

преди 6 години

Бием ги - като Болен Сайдеров у ВИТИЗ :)

141

111

преди 6 години

По-добре да ги бием, защото ако ги гласим ще вземе да им хареса и после отърване няма от тях.

140

CH

преди 6 години

От коментарите става много ясно защо тази агенция няма място в България! Манталитет, какво да го правиш!

139

Анонимен

преди 6 години

Аз предлага ергенско данък да въведем, че много се навъдиха.

138

Анонимен

преди 6 години

Не ги бием (с малки изключения), но скоро ще започнем, за тяхно добро.Защото у нас повечето от така наречените гейове се правят на такива от глупост (щото е модерно) или от тарикатлък (да спечелят нещо - покровителство,видове помощи и т.н.).

137

Наблюдател

преди 6 години

"столицата е готова да задели един медицински център, който да обслужва само служителите и техните семейства" -- привилегия по комунистическия тертип, още незабравен след почти 30 години..

136

Жълто

преди 6 години

Брюкселски чиновници ама от Лондон. За жълтото заглавие нямащи много общо със статията няма какво да кажа? ***. Дори да има такова писмо е сигурно от 5 души пратено ама нейсе кликове да има...

135

Анонимен

преди 6 години

Какви войни какви 5 лв. Хомосексуализма процъфтява само сред хомосексуалистите. А в армията по време на война за такова нещо се е разстрелвало на място. Това се е смятало за недопустима слабост и се е третирало като предателство. Точно обратното е било в древна Спарта (Гърция), било е задължително войниците да са любовници (***). Смятали са, че така ще се пазят един друг и ще се бият по ожесточено. Оказало се, че са истрити от лицето на земята и сега за тях пише само в учебниците по исторя.

134

Анонимен

преди 6 години

Всеки истински мъж обича гейовете. Аз например съм им благодарен за решението да минат на другия бряг. Все пак света е конкуренция за женските, колкото повече гейове толкова повече красиви мацки за нас истинските мъже. Нали знаете защо византийците-гърци мразели българите? Когато сме дошли наюг от Дунав и жените и мъжете се зарадвали но щастиети се усмихнало на жените и гейовете византийци ни намразили до смърт. Оказало се че секса ставал и с жени и сме им развалили кефа.

133

Анонимен

преди 6 години

туй гей не беше ли ***?

132

Анонимен

преди 6 години

До 83501То във всяка войан процъфтява това, докато не се стигне до някое населено място, където се почва с масовите изнасилвания.

131

ФАКТ!

преди 6 години

Скоро ще ги и убиваме!

130

дедо Цоко

преди 6 години

Ми натрисайте си еврогейщината и да видим кво ще стане аз лично нямам против тия хора, ама аре да не ми се качват на главата и да искат да ми задават тон в живота и наклон и денивелация на к**а, ОК?! Аз ако тръгна да ям кебапчета пред мюсюлмани, ще ме изправите пред съда и ще ме накарате да платя голяма глоба, а те могат всякак да ни маршируват по главите, така ли!?

129

83501

преди 6 години

До АнонименВ германската рамия процъфтяват хомосексуални контакти точно през двете световни воййни.

128

12859

преди 6 години

Бием ги, само ако много се помолят. Иначе просто ги чукаме. Но за брююкселски гейове ще има по-специални услуги и по-специална тарифа. Разбрахме се, нали!

127

Анонимен

преди 6 години

хитлер им изчисти нацията и 60 год- бяха окей....сега какво са..кой им взема решенията...какъв е резултата...тва ли е някогашна германия.и колите им вече гейски

126

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

биеме кой фанеме. петък вечер пред клео е плеър върсъс плеър

125

Гей

преди 6 години

А комунистическия диктатор Путин защо не дава на гейовете да ходят по училищата да учат децата от малки да стават гейчета, а? Демократичните американски учени са доказали, че да си гей е нормално! В цивилизованите демократични страни от западна Европа гейовете свободно ходят в училищата да учат децата от малки да експериментират с телата си (с помоща на опитни хомосексуалисти) и да определят сами своя ***!

124

майка ви гейска

преди 6 години

Колкото повече обществени гей прояви - толкова повече бой !

123

Бай колю касапа

преди 6 години

Мчи бийм га уа. И српско слушаме и ги.....ивйем чат пат