92

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Като дойде на власт,партията издигнала Др. Радев за Президент,тогава може да дава акъл.Засега е редно да се ограничи в правата,които му дава Конституцията.А именно :Да раздава награди и медали, да посреща малчуганите в Президенството,и да им показва коженият стол, на който седи.

91

НЕДОВОЛНИТЕ

преди 6 години

АГЕНТИ НА РЕШЕТКАТА ДА ДАДАТ РУСКАТА ОФЕРТА, НЕ САМО ДА МРЪНКАТ... АЙДЕ БЕ?

90

Анонимен

преди 6 години

(п)Резидента Радев най-голямата руска калинка в българската държава.

89

АЙДЕ МУРЗИЛКИ,

преди 6 години

СТИГА ПЛЮХТЕ! ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВАТА? ДА ВИ СЕ ПОСМЕЕМ...

88

Анонимен

преди 6 години

Има много хора заинтересовани от покупката на Грипен - интересно какви обещания са дали и на КОЙ!? Не могат да дадат 1000 лв. заплата на редник, а искат да по харчат 3 млрд. за десет самолета.

87

МЪЖ,

преди 6 години

АМА ПОД ЧЕХЪЛ! ЕВРОЛЪВИЖАТА КОРНЕЛИЯ ГО УПРАВЛЯВАТ!

86

Тинтири Минтири

преди 6 години

Всички *** на Запада и НАТО четвърт век ни навиваха да се обезоръжим и да свалим гащите, защото сме между приятели и може само да ни стане хубавко. Сега изведнъж Великата империя на Доброто зад океана реши, че трябва да насъска пуделите си срещу баба Меца, щот напоследък не го кефи, и ние трябва непременно да трошим стотици милиони за второкачествена или втора ръка техника на "големите" в НАТО. Дали имаме три или седем самолета - каква е разликата, ако вземем да се напиняме срещу Русия!?

85

Анонимен

преди 6 години

Явно качествата които притежава Радев здраво бъркат в опростачените души на Борисов и Цветанов. А представянето му в САЩ, с добре владения Английски, с уважението към него показват разликата между него и двете "интелектуални" величия на ГЕРБ. Сравнението е безмислено! И за да излезе подлостта напълно, изкараха Тодоров, подобие на човек без лице и капка достойнство. С този гъзолизец който написа книгата Шайка, с него ли ще рсзвиваме демокрацията и държавата? Безсилие на Суджука и наглост.

84

Анонимен

преди 6 години

18 години политиците не могат да купят 5 изтребителя. Срам!

83

Анонимен

преди 6 години

Товариш Радэв цяла Рассия на вас разчита да им премахнеш санкциите а Нинова да разкрие огромните стратегически възможности на българо-съветската вечна дружба. Цяла Рассия и вперила поглед в товариш Радэв и очаква чутовен подвиг от него. Само тази марионетка на генерал Рэшэтникав е в състояние да накара американския конгрес да отмени немедлено санкциите на ширака страна Радэва радная.

82

Анонимен

преди 6 години

КАТ СЕ СЕТЯ САМО КАК ИЗЛЪГАХА БАБИШКЕРИТЕ, ДЕТ СИ ФЪРЛЯТ ПАЧКИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА, ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ, ЧЕ ЩЕ СРИНЕ СТАТУКВОТО)))): ТОЙ ГЛЕДА КОМИСИОННАТА ДА ОРИЛАПА И ТОЙ!

81

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен... - "нито ще промени на хората мнението"...---------------------------------------------------------------------------------Вие от Позитано не сте хора бе...

80

Анонимен

преди 6 години

Грипен имат 2/3 от оперативната цена на Ф-16. Освен това Ф-16 не се прозивеждат вече и имат проблем в това че определени компоненти (като процесорите за авиониката и т.н.) не са се произвеждали от 30 години.Грипен имат по-дълъг възможен срок на въоръение и могат да излитат и от къси и неподдържани писти. Използват ги освен Швеция: Чехия, Унгария, Унгария, Тайланд и Обединеното Кралство.

79

Анонимен

преди 6 години

Въпроса не е в това какви самолети, а че не ни трябват, защото при съвременната ПВО, дронове и сателитно наблюдение "Грипените" или друго "хвърчило", могат да служат само за авиошоу с предизборна цел на Президенти !

78

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ОБЯСНЯВАМТака е, а как разчиташе на него Курнелчето... - за сладки, военни поръчки...

77

Анонимен

преди 6 години

БОКО САМО МУ ОТГОВАРЯ НА ТОЯ, КОЛКОТО ДА НЕ ОСТАНЕ НАЗАД, ИНАЧЕ НЕЩАТА СА В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ!СПОКО ПУТЛЕРАСТИ! НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАШИЯ ПУДЕЛ...

76

Анонимен

преди 6 години

цялата герберска гнус се е активизирала да защитава Бай Х. -от което нищо не печели -нито ще промени на хората мнението или отношението -*** ака си остава такъв -ако ще цяла армия да наеме да му лъскат по цял ден имиджа .

75

ОБЯСНЯВАМ

преди 6 години

ПАК ЗА ТАПАНГЕРИТЕ : НЕКА СИ ЛАЕ ПУДЕЛЪТ НА РЕШЕТНИКОВ, ПО КОНСТИТУЦИЯ БЮДЖЕТЪТ СЕ ГЛАСУВА ОТ НС, ПАРИТЕ СЕ ПРИВЕЖДАТ КЪМ СПЕЧЕЛИЛАТА ФИРМА ОТ МС! ОТ ТОЯ НИЩО НЕ ЗАВИСИ! ТОЙ Е ВЪН ОТ ЦЯЛАТА СХЕМА! МОЖЕ САМО ДА КОМЕНТИРА КАТО ЖУРНАЛИСТЪТ ОТ ТАЯ СТАТИЯ...

74

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименПреди говореше пропагандно, а сега говори с документи... - когато фактите говорят и боговете мълчат...

73

ЗА ТЪПУНГЕРИТЕ:

преди 6 години

РАДЕВ НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА ПЛАЩА СДЕЛКИ НА ДЪРЖАВАТА! НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА РЕШАВА СДЕЛКИ НА ДЪРЖАВАТА! ПОНЯТНО? АЙДЕ У ЛЕВО, МЕМЕРЕТА РУСКИ, ПУДЕЛИ НА РЕШЕТНИКОВ!