50

До 48

преди 6 години

Не е вярно, че целият свят мрази Русия. Например Науру дори признаха Крим за Руски.За някой това може и да е проява на чувство за хумор, но си е факт. Най-верните съюзници на Путин си остават Полоний и Мелдоний.В самата Русия има поне 10% мислещи хора, но са се напатили от своите и (правилно) симълчат.

49

Мислете

преди 6 години

Всички Европейци трябва да сме благодарни на Русия че се намеси в Сирииския конфликт и трепе терористите,защото без Русия сега Сирия щеше вече да е ИД,терористите щяха да са съвсем близо до нас с държава и ресурси.

48

Факт

преди 6 години

Не целия свят мрази Русия а само васалите и робите,и не съм срещал думите който пишеш!?

47

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 38 Лавров е този, дето в изблик на откровение каза: Целия свят мрази Русия...Защо ли ?

46

Анонимен

преди 6 години

Лавров, се среща с японците да разговаря за ситуацията в региона. Това означава:1 САЩ са страна извън региона нямат основания да предявява претенции и евентулни разговори с американски представители по въпроса ще са второстепенни2 Американските управници са откачалки и с тях все по-трудно се говори за мир3 Лавров е дал на японския външен министър ясен знак, че ако Тръмп реши да "унищожи напълно" КНДР, то Япония ще е сред най-пострадалите, и японеца го е разбрал отлично защото е умен човек.

45

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

РУСИЯ Е НАЙ МОГЪЩАТА СИЛА НА ЗЕМЯТА!!! БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!!НАША ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА !!! РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ!!!ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА КОЯТО ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ГМО МУТАНТИТЕ ОТТАТЪК ОКЕАНА !!!

44

Щ

преди 6 години

Хаха

43

ПЕТРОВА

преди 6 години

ЕЙ НАМЕРИ СЕ ЕДИН СЕРБЕС УПРАВНИК КОЙТО ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА САЩ. ЕДИН ЕДИНСТВЕН. И ЦЯЛ СВЯТ СЕ НАХВЪРЛИ ВЪРХУ НЕГО. ЗАЩО??? ЗНАЧИ НА ВСИЧКИ ИМ ХАРЕСВА САЩ ДА ДОМИНИРАТ ПО СВЕТА И ДА УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВА СЛЕД ДЪРЖАВА УЖКИМ НАЛАГАЙКИ НЕЖНА ДЕМОКРАЦИЯ. ВРЕМЕ БЕ МНОГО НАРОД НЕВИНЕН ЗАГИНА ОТ СВЕТОВНИТЕ МИРОТВОРЦИ САЩ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИБИРАТ В БЪРЛОГАТА СИ И ДА СИ ОПРАВЯТ СТРАНАТА, ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ ИЗОБЩО НЕ Е РОЗОВО. А ПЪК И ЕДНИ УРАГАНИ ЗА ГИ НАПАДНАЛИ МАЙКО МИЛА. И ПРИРОДАТА НЕ ГИ ХАРЕСВА.

42

Анонимен

преди 6 години

Аман от кумунисти интересчий и руски ***.

41

Някой

преди 6 години

Мога Путин направо си превзе части от Украина без да се съобразява с никой всички нормални държави го осъждат но на него ну пука на оня работа ,тои е в основата на всички режими и ясно ги подкрепя.

40

Анонимен

преди 6 години

може ли някой да ми покаже една статия в която руски министър или путин да заплашва някоя държава , прочетете тази например и вижте че се говори за мир и разбирателство , а защо не съм видял нито една в която американец да говори за това а там се чете само , ако не направите това ще ви се случи еди си какво и разбира се санкции , а бе всички държави ли са сол та .. шаци на америка

39

Анонимен

преди 6 години

До Предложение 27Хубаво предложение, но. Ето Украйна даде пример за какво се случва с държавите, които си предават атомните оръжия. А това дето ООН щял да се намеси, не ме разсмивай, ООН освен да води протяжни преговори за председател и да си раздава заплати без да плаща локалните данъци за друго не го търси.Тия с 1000 ракети/бомби имат да, ама не ги изстрелват да прелитет над чуждестранно въздушно пространство. Ким когато и да го избомбят, все ще му е късно вече.

38

Някой

преди 6 години

Отдавна с Северна корея да е свършено ако не е Путин да подкрепя режима той е причуната още даго има режима.

37

Анонимен

преди 6 години

Лавров ? Кой пък беше тоя ?

36

Анонимен

преди 6 години

Тоя още ли не избягал при дъщеря си в САЩ?

35

Анонимен

преди 6 години

"Русия е пред умиралка, просто трябва да бъдат ритнати в гроба който Путин им изкопа с невероятната си глуповатост."Баце, смях се от сърце на този коментар и на невероятната ти природна "глуповатост". АХАХАХАХАХАХАТи изби рибата и изкърти мифките. Трябва да работиш във в-к Стършел.

34

Анонимен

преди 6 години

Унищожаването на диктатора Ким Чен-ун не е критична ситуация, а единствената разумна възможност за света. Лавров освен да прави еквилибристика с руски шикълки друго нищо не умее.

33

Анонимен

преди 6 години

Русия е пред умиралка, просто трябва да бъдат ритнати в гроба който Путин им изкопа с невероятната си глуповатост.

32

САЖД

преди 6 години

АЛО, ИМАШ ЗРИТЕЛНИ ХАЛЮЦИНАЦИИ.! ПРЕПОРЪЧВАМ Д-Р ПЕТРОВ, 304 КАБИНЕТ, ОТЛИЧЕН ПСИХИАТЪР!

31

Анонимен

преди 6 години

До сащ суперсила ,хахаМислиш ли ,че на САЩ ,която е най-великата страна ,,икономика и суперсила за всички времена и пука дали някакъв джобен *** я мрази или не ?