61

Конопа Лекува!!

преди 4 години

От години се знаят лечебните свойства на Канабиса. Не случайно го легализираха за медицински цели в Канада, Израел, в 16 дъжви в Европа и колкото и да не ви се вярва в Германия лечението с Канабис е по здравната каса. Тази билка спаси живота на майка ми, която беше болна от Рак и нормализира очното налягане на мой роднина с Глаукома. Информирайте се по-добре за лечебните свойства на Канабиса в Гръсти :*** grysti com#БГКоноп

60

Мегафона

преди 6 години

До един "българин"Вземи да прочетеш нещо бе *** с...ан, стига с тия дежурни простотии, ти си се родил с мозъчна диверсия, бъдете българофили не американо, русо и всякви други пръдно фили, в.д.у.и.с.

59

nina

преди 6 години

#63 пак сме на черешатаОт коментара ви става ясно,че не освен че сте сам горе на черешата,трябва и да се обрзаовате малко повечко.Данните са нито "глупави",нито "неверни", а са просто факти.И ако все пак прочетете внимателно статията,ще раберете защо е толкова извергнат и онеправдан конопа.

58

пак сме на черешата

преди 6 години

На авторката (или на поръчителите на статията) така им се пафка , та две не видят !Толкова много глупocтu и неверни данни на съм предполагал , че могат да бъдат сътворени на едно място . Но , явно , "тревата" прави чудеса !А да се намесват имената на световни технически гении , като Х.Форд и Р.Дизел и да се бръщолевят небивалици за тях , за да изглежда авторката убедителна , си е чиста дебuлщuна !

57

един българин

преди 6 години

всичко е разработка на западните диверсанти :) целят да направят вас и децата ви наркозависими. Който е партеот и истински българин не трябва да посяга към наркотици :)

56

konopa

преди 6 години

искаме коноп, искаме коноп, да си гледауме в къщо

55

П.Петров

преди 6 години

Всъщност преди Дюпонт да патентоват найлона пушенето коноп не е широко разпространено, ползвал се е основно за въжета, а първото приложение на найлона е точно за въжета. Затова Дюпонт се заемат да популяризират наркотичните свойства на конопа и след това лобират за забрана на отглеждането му. Алкохолът и тютюнът също не са полезни, но не са забранени!Така е то!

54

Анонимен

преди 6 години

До: 57Пропусна да споменеш ефедрин, кодеин, морфин, хероин, LSD, халюциногенни гъби и сигурно пропускам още нещо, за което не се сещам в момента.

53

Зелена светлина

преди 6 години

Който не е виждал с очите си препълнените с дърва шлепове от Русия да се тътрят по Дунав към Свилоза,няма представа за мащаба на еко-катастрофата.Това предприятие може да работи с български коноп-ама нейсе.

52

Motiv

преди 6 години

Legalizaciqta shte falira cigarenata industgriq ili nova marka cigari "konopo" shte se poqvi na pazara no kakto zabelqzvate ima step kola ama vsi4ki si kupuvat gotova kola. Tova s fibrite i bio gorivoto e hubavo no vse oshte vodoroda e za predpo4itane.

51

Един българин

преди 6 години

До: "Тман" (номер 52)Ами ето - аз какво разправях досега?

50

Анонимен

преди 6 години

До всички, които плюят пушачите в коментарите: Пийте си ракията и не берете грижа за пушачите - за алкохола има клиники (явно има нужда). И в крайна сметка тук се говори за технически коноп, но вие нямате право на мисъл - щом ви казват със закон, че е опасен, значи е! Останалите развити страни, в които е легализиран са пълни *** - не като нас! Ние знаем най - добре. За това сме на последно място по всичко, но ние и на тези класации не вярваме. Ше сечем дърва на воля - те нямат край, нали? :)

49

Туск

преди 6 години

Искаме се тревата. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ИНАЧЕ БОЙ ПО СЙПИТЕ КРАТУНИ НА ЧЕНГЕТАТА

48

Тман

преди 6 години

всъщност във България се отглежда индустриален коноп

47

Един българин

преди 6 години

Айде пак - наркоманчетата изпълзяха изпод храсталаците!Има разлика между коноп и марихуана.Конопът както добре знаем може да има най-различни представители, и съвсем не е речено и отсечено, че точно този от който дядовците ни са правели въжета съдържат наситено количество от психоактивното вещество THC.Както има гъби и гъби, нали така? Някои ги ядем и полицията не ни гони заради тях, да кажем печурки.Ама не знаех че си имало и наркоманско лоби. Някоий яко агитира за наркоманите.

46

Анонимен

преди 6 години

"От него може да се произведе и биогоривото, от което целият свят има нужда. Идеята се ражда още в главата на Хенри Форд и Рудолф Дизел."Ама как бе? Та нали дизелът се оказа най-големия замърсител на въздуха и ще го забраняват вече? Няма значение био/небио...

45

Истината

преди 6 години

На всякаде може да се намери и закупи... Въпроса е при положение ,че има полиция и правителство , къде и кой пребира парите ?Повярваите ми виждал съм в моя край цели камиони конфискувани ,но за арестуван не се е чуло.

44

мутра

преди 6 години

не трябва да се легализира тревата. ще вреди на бизнеса

43

123

преди 6 години

До СимбоДа бе да. На бас че си пушиш редовно и двете, смао глупости ни пишеш тука.

42

123

преди 6 години

Начи тревоманите сте еб*си и ***. Тази статия е толкова лобистки написана, че няма повече накъде. Като искате да се тровите правете го, но стига сте ни занимавали с глупости.