7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

добра жено, мене нищо ми не пречи. ше се наедем с уши на сач , с салата маслини с лук, пием 4 мастики и ше те влачим като измръзнал интеграционен елемент дападжийска ватенка.

6

Анонимен

преди 6 години

Пот*бор...

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Само че на тези от маалата генът им нито е здрав, нито е качествен.Тяхната "плодовитост" е резултат от чрезмерни старания да си осигурят издръжка, месечен доход, за който да не е нужно да работят.Затова живеят кратко, трудно възприемат знания, наследствените им болести са много,а ако работят, резултатите им рядко се качествени, дори и когато се стараят много.

4

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости на търкалета! Я отидете да живеете в маалата на шведите да видите какви са условията там и как зачеват по 10 парчета. Нее важен интериора и храната важен е гена. Когато гена е здрав зачеването става от раз. Е разбира се трябва и оплождащият да хвърля семето на далече а не да плюе на 2 см. Много от тези които немогат да заплодят жените си семето им е калпаво или не го хвърлят така че да отиде до яйцеклетката по най бързият начин.

3

Анонимен

преди 6 години

Бисфенол-А има най-вече в пластмасовите опаковки, като бутилките за безалкохолни напитки и бира. Пречи разбира се, също така и алкохола.Понякога обаче за съжаление зачатието се оказва невъзможно, дори при най-добър и здравословен живот. Доказателство за това, че вредните вещества изобщо не са толкова вредни колкото се говори е факта, че някои (особено представители на малцинствата) хора пият, пушат, ядат каквото им падне, и пак раждат по няколко деца.А други не могат изобщо. Значи - генът!

2

Анонимен

преди 6 години

И германските храни за източноевропейския пазар много пречат, ама на кой му пука.

1

Анонимен

преди 6 години

Преервативите много пречат. И аналния секс. И оралния, но не толкова. Щото там има версии за рециклиране на материала.